Prichádza superfight, Kincl vs Vémola na XFN v Prahe!

Vladimír Bilohuščin|24. apr 2018 o 02:00

Po tom, čo Vémola avizoval, že je najlepším bojovníkom Česka, prišla nečakaná odpoveď.

XFN už v minulosti avizovalo, že chce vychovávať šampiónov, ktorým chce pomôcť s prechodom do UFC. To, že sa v súboji stretnú dve najväčšie hviezdy organizácie, ale čakal málokto.

Všetko to spustilo vyjadrenie Vémolu, ktorý avizoval, že je českou jednotkou skrz váhové kategórie, pričom nevynechal ani welterovú divíziu. Tu ale dominuje Patrik Kincl, ktorý je momentálne na špici československých bojovníkov do 77 kilogramov.

Aj Keď sa šuškalo o súboji Vémolu s hviezdnym Viktorom Peštom, s najväčšou pravdepodobnosťou k tomuto stretu nedôjde, keďže Viktor má zmluvu s Fight Nights, kde už čaká na ponuku titulového súboja.

Miesto za Peštu tak podľa dôveryhodného zdroja zastúpi Patrik Kincl, ktorý avizoval, že ´Terminátora´ veľmi rád otestuje. Aj keď Kincl chce súboj vo svojej váhovej kategórii, Vémola s najväčšou pravdepodobnosťou nebude riskovať zdravotné komplikácie spojené s chudnutím, a tak môžeme očakávať, že sa duel uskutoční v strednej váhe do 84 kilogramov.

Súboj by sa mal odohrať nikde inde ako v majestátnej O2 aréne, ktorá bude koncom júna hostiť podujatie XFN. Okrem súboja Buchinger vs Pokorný sa tak dočkáme ďalšieho súboja európskej úrovne.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Prichádza superfight, Kincl vs Vémola na XFN v Prahe!