Potvrdené! Kincl a Vémola si to rozdajú v O2 Aréne

Vladimír Bilohuščin|2. máj 2018 o 02:00

XFN oznámilo hlavný zápas večera. V akcii aj Ivan Buchinger.

Tak a je rozhodnuté. Podujatie XFN: Back to the O2 Arena má svoj hlavný ťahák večera. Po nekonečných trash talkoch na sociálnych sieťach sa nakoniec všetky strany dohodli a tak na konci júna uvidíme proti sebe stáť dve najväčšie hviezdy českého MMA Patrika Kincla a Karlosa Vémolu.

Súboju predchádzalo vyjadrenie Vémolu, že je najlepším bojovníkom skrz váhové kategórie, pričom nevynechal ani welterovú váhu. To sa, samozrejme, nepáčilo Patrikovi Kinclovi, ktorý je na špici divízie do 77 kilogramov a dal to svojmu skúsenejšiemu oponentovi patrične pocítiť.

Netrvalo dlho a po sérii slovných výmen dnes XFN prostredníctvom portálu isport.cz potvrdilo vybičovaný duel. „Ak by sme tomuto súboju zabránili, tak by sme zabránili záujmu širokej verejnosti o české MMA, čo by bolo proti zápasníckej myšlienke XFN,“ ozrejmil Petr Kareš, promotér XFN.

V hre je aj Ivan Buchinger, ktorý je v plnej príprave a momentálne čaká, či sa postaví proti Jaroslavovi Pokornému. Ten totiž absolvoval iba pred pár dňami operáciu a zatiaľ nie je isté, či sa na súboj, ktorý uvidíme o necelé dva mesiace, stihne plnohodnotne pripraviť. Ak by sa tak nestalo, XFN má za českého reprezentanta adekvátnu náhradu a tak o hviezdneho ´Bukiho´ diváci nebudú určite ukrátení.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Potvrdené! Kincl a Vémola si to rozdajú v O2 Aréne