Pogba nie je na predaj, Solskjaer s ním má plány

Len prestup Paula Pogba do Manchesteru United stál klub 116 miliónov dolárov.
Len prestup Paula Pogba do Manchesteru United stál klub 116 miliónov dolárov. (Autor: TASR/AP)
TASR|20. dec 2019 o 13:50

Pogbu v tomto ročníku sprevádzajú zdravotné problémy.

MANCHESTER. Francúzsky futbalista Paul Pogba zostane v Manchestri United minimálne do konca tejto sezóny.

Povedal to tréner "červených diablov" Ole Gunnar Solskjaer. Meno dvadsaťšesťročného stredopoliara sa spája s Realom Madrid.

Zranenia a údajná nespokojnosť

Pogbu v tomto ročníku sprevádzajú zdravotné problémy, keď pre zranenie členka odohral od augusta iba dva zápasy, čoraz viac sa skloňovala aj jeho nespokojnosť v klube.

Minulý týždeň ho videli tancovať na bratovej svadbe vo Florencii, hoci údajne ho trápila choroba.

Napriek všetkému sa Solskjaer nemieni francúzskeho reprezentanta vzdať: "Paula v januári určite nepredáme. Rozumiem záujmu iných klubov, je fantastický hráč. Teraz potrebuje čas, aby sa dal dohromady, ale potom bude naša kľúčová osobnosť."

Haaland sviatkuje v Nórsku

Nórsky tréner neobišiel ani tému príchodu svojho krajana Erlinga Haalanda. V médiách sa objavila informácia, že za mladého útočníka Salzubrugu sú United ochotní zaplatiť niekoľko desiatok miliónov eur.

Solskjaer sa so zakončovateľom stretol v Salzburgu a podľa niektorých správ mal Haaland priletieť do Manchestru na rokovanie o januárovom transfere.

"Nie, nechystá sa sem. Aspoň ja o tom neviem. Poznám ho, aj jeho priateľov a momentálne je na sviatky doma v Stavangeri, odtiaľ sa nedá lietať hocikam," uviedol Solskjaer podľa agentúry AFP.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Pogba nie je na predaj, Solskjaer s ním má plány