Podľa trénera Scolariho chce Lampard zostať v Chelsea

SITA|8. júl 2008 o 18:44

LONDÝN 8. júla (SITA, AFP) - Nový tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari v utorok povedal, že Frank Lampard mu v osobnom rozhovore oznámil, že chce zotrvať v Londýne. ...

LONDÝN 8. júla (SITA, AFP) - Nový tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari v utorok povedal, že Frank Lampard mu v osobnom rozhovore oznámil, že chce zotrvať v Londýne. O služby stredopoliara zo Stamford Bridge má podľa posledných informácií záujem úradujúci taliansky majster Inter Miláno, nové pôsobisko jeho bývalého trénera Joseho Mourinha. "Franka som stretol v pondelok a rozprávali sme sa. Mám ho veľmi rád ako hráča i ako futbalistu. Spýtal som sa ho, či chce v Londýne pôsobiť nielen v tejto sezóne, ale aj v nasledujúcich rokoch a on mi odpovedal, že by tu rád zostal ešte niekoľko sezón," uviedol 59-ročný kormidelník. Okrem toho Scolari prezradil na tlačovej besede aj meno staronového kapitána - bude ním John Terry. "Je to líder na ihrisku i mimo neho. Asistentom a náhradníkom Terryho bude práve Frank Lampard," pokračoval brazílsky tréner.

Na vôbec prvej tlačovej konferencii londýnskej Chelsea po príchode trénera Scolariho na lavičku finalistu ostatného ročníka Ligy majstrov tento skúsený kormidelník uviedol, že nemá eminentný záujem o prestup brazílskeho ofenzívneho záložníka Kaká z AC Miláno. Rovnako nechce za každú cenu angažovať útočníka Fernanda Torresa z FC Liverpool, či stredopoliara FC Barcelona Ronaldinha. "Chcem mať k dispozícii tím a ak budeme vyhrávať, tak to bude ako tím. Pôsobenie v tomto klube nie je záležitosťou osobného prospechu," dodal rodák z Passo Fundo.

Nachádzate sa tu:
Domov