Podľa Maradonu sú Brazílčania stále najväčší favoriti na titul

TASR|21. jún 2010 o 14:04

Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Diego Maradona v pondelok vyhlásil, že Brazílčania sú stále najväčší favoriti na titul majstrov sveta.

PRETÓRIA. Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Diego Maradona v pondelok vyhlásil, že Brazílčania sú stále najväčší favoriti na zisk titulu majstrov sveta napriek tomu, že v základnej skupine nehrajú príliš dobre.

Maradona reagoval aj na zaváhania niektorých európskych favoritov a dodal, že juhoamerickým tímom sa darí v JAR lepšie, pretože účasť na šampionáte si museli vybojovať v náročnejšej kvalifikácii ako krajiny zo "starého kontinentu". Maradona je však presvedčený, že úradujúci majstri sveta Taliani i európski šampióni Španieli sa nakoniec do osemfinálovej fázy prebojujú.

Argentínčanov čaká už v utorok záverečný duel v B-skupine proti Grékom. Podľa Maradonových slov nastúpia v základnej jedenástke hviezdny Lionel Messi i Juan Sebastian Veron, no najlepší strelec šampionátu Gonzalo Higuain, Carlos Tevez a Javier Mascherano budú iba na lavičke náhradníkov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Podľa Maradonu sú Brazílčania stále najväčší favoriti na titul