Podľa Ancelottiho Terry z Chelsea neodíde

John Terry
John Terry (Autor: chelseafc.com)
SITA|18. júl 2009 o 11:06

Nový tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Carlo Ancelotti je presvedčený, že kapitán "The Blues" John Terry bude aj naďalej pôsobiť na Stamford Bridge.

SEATTLE.

"Som si istý, že zostane v Chelsea. Moje presvedčenie je stopercentné. Momentálna situácia je taká, že má ešte tri roky platnú zmluvu. Je naším kapitánom a ním aj zostane," nechal sa v piatok počuť Ancelotti.

Aj výkonný riaditeľ londýnskeho tímu Peter Kenyon vyhlásil, že Terry nie je za žiadnych okolností na predaj. Dvadsaťosemročný londýnsky rodák pôsobí v štruktúrach FC Chelsea už od roku 1995 a postupne sa vypracoval na ikonu klubu. V ostatných dňoch sa však o jeho služby intenzívne zaujímal Manchester City. "The Citizens" anglickému reprezentantovi ponúkali astronomický týždňový plat 300 000 eur.

"Nie je na predaj za žiadnu cenu," povedal v rozhovore pre Sky Sports News Kenyon. "Je rovnakým kapitánom, akým bol pred troma či piatimi mesiacmi, pred rokom a rovnako tak pred piatimi rokmi. Ja osobne nevidím žiadnu zmenu," povedal gólman Chelsa Peter Čech a dodal: "Nemusel som s ním nič prediskutovať, pretože na vlastné oči vidím, že je oddaný iba jednému klubu."

Nachádzate sa tu:
Domov