Oktagon 30: Devastačný úder na spodok. Plesník vyhráva už v prvom kole

Slovenský boxer Michal Plesník.
Slovenský boxer Michal Plesník. (Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|30. dec 2021 o 19:54

Slovenský reprezentant si pripisuje prvú výhru v MMA.

BRNO. MMA časť poduajtia Oktagon 30 rozbehol zápas, ktorý bol na kartu pridaný taktiež v hodine dvanástej. Veď Michala Plesníka sme videli v ringu iba pred troma dňami, keď si na podujatí Fight Night Challenge odniesol výhru na body.

Zástupcu Spartakus Fight Gym vyzval už pod plnými pravidlami MMA Slovinec Vito Špic, pre ktorého to bola premiéra v organiácii Oktagon. Aj kvôli krátkemu času na prípravu sa bojovníci dohodli na váhe do 86 kilogramov.

Priebeh zápasu


1. kolo

Úvod duelu otvoril Špic sériou lowkickov, Plesník ale dobre kontroval prednou rukou. Slovenský reprezentant postupne zapájal aj ďalšie údery a hlavne hák na spodok smrdel ukončením. Špic ale zostal v hre.

Ale iba na chvíľu, Plesník totiž poslal ďalší úder na spodok, po ktorom sa Špic ocitol na zemi a niekoľko kontrolných úderov bez odozvy súpera už iba presvedčilo rozhodcu ukončiť duel.

Výsledok: Michal Plesník vyhráva na TKO v prvom kole.

Slová víťaza: Už po prvom údere na spodok som cítil, že mu to nechutí a tak som tam vyslal ešte jeden úder. Momentálne budem bojovať vo váhe do 84 kilogramov, do budúcnosti ale nevylučujem ani prechod do 77-čky.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 30: Devastačný úder na spodok. Plesník vyhráva už v prvom kole