Pittsburgh dal Jágrovi ponuku, čakajú na odpoveď

Jaromír Jágr.
Jaromír Jágr. (Autor: TASR)
SITA|29. jún 2011 o 15:51

Jágr v stredu odcestoval z Prahy do New Yorku a hneď po prílete by sa mal stretnúť so svojím zámorských agentom Petrom Svobodom.

PITTSBURGH. Hokejový klub Pittsburgh Penguins ponúkol Jaromírovi Jágrovi v utorok zmluvu a podľa generálneho manažéra Raya Shera očakáva jeho odpoveď v stredu. Informáciu priniesol Pittsburgh Post-Gazette.

Finančné podmienky kontraktu klub nezverejnil, podľa viacerých zámorských médií by sa suma mala pohybovať okolo 2 miliónov dolárov.

"Odpoveď očakávame v stredu. Má našu ponuku. Je to návrh, ktorý sa nedá meniť. Minúť môžeme len toľko, koľko je tam uvedené," skonštatoval Shero.

Jágr, ktorý uplynulé tri sezóny odohral v KHL v Omsku, začínal svoju kariéru v NHL práve v Pittsburghu, s ktorým v časoch Maria Lemieuxa získal dvakrát Stanleyho pohár v rokoch 1991 a 1992.

"Je pittsburskou ikonou. Radi by sme ho videli ukončiť kariéru práve tu," dodal Shero.

Jágr v stredu odcestoval z Prahy do New Yorku a hneď po prílete by sa mal stretnúť so svojím zámorských agentom Petrom Svobodom.

"Priletí v stredu popoludní a povie nám potom svoju odpoveď. Očakávam, že sa tak stane krátko po prílete," povedal pre Pittsburgh Tribune-Review Petr Svoboda.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Pittsburgh dal Jágrovi ponuku, čakajú na odpoveď