Vlhová pôjde na trať po najväčších favoritkách, štart pretekov posunuli

Petra Vlhová na MS v lyžovaní 2021: program a štartová listina super-G.
Petra Vlhová na MS v lyžovaní 2021: program a štartová listina super-G. (Autor: SME)
Igor Dopirák|8. feb 2021 o 19:13

V utorok je na programe super-G.

CORTINA D'AMPEZZO. Petra Vlhová absolvuje utorňajší superobrovský slalom na majstrovstvách sveta v zjazdovom lyžovaní v talianskej Cortine d'Ampezzo so štartovým číslom pätnásť.

Najväčšia favoritka na zlato Lara Gutová-Behramiová zo Švajčiarska pôjde na trať siedma, Češka Ester Ledecká s číslom jedenásť vyštartuje tesne po Američanke Mikaele Shiffrinovej.

Super-G je na programe v utorok o 13.00. Pôvodne sa malo pretekať už o 10.30, organizátorov šampionátu však trápi nepriaznivé počasie.

Preteky vysielajú RTVS Dvojka a Eurosport 2, textový prenos ponúkneme na Sportnete.

Žreb štartových čísel pred super-G sa uskutočnil v pondelok večer nasledovne: najlepších desať lyžiarok v hodnotení disciplíny si vyberalo nepárne čísla od 1 do 19.

Druhých desať najlepších má párne čísla od 2 do 20. Ale pozor, tentoraz si ich pretekárky nevyberali, ale určil ich počítač.

Vlhovej patrí v hodnotení super-G ôsma priečka, líderkou disciplíny je Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová pred krajankou Corinne Suterovou a Rakúšankou Tamarou Tipplerovou. 

Pôvodne mala šampionát odštartovať alpská kombinácia žien, pre spomenuté problémy s počasím a snehom ju však presunuli na budúci pondelok.

Petra Vlhová na MS v zjazdovom lyžovaní 2021 - super-G, štartová listina

(Autor: fis-ski.com)



Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Vlhová pôjde na trať po najväčších favoritkách, štart pretekov posunuli