Pérez potvrdil záujem o Ribéryho

SITA|5. jún 2009 o 16:53

Staronový prezident španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Florentino Pérez potvrdil, že má záujem angažovať špílmachra nemeckého Bayernu Mníchov Francka Ribéryho.

PARÍŽ. Pérez jednoduchým spôsobom uspel v prezidentských voľbách, keď nemal ani jedného protikandidáta a avizuje príchod veľkých mien na štadión Santiaga Bernabéua.

"Bolo by skvelé mať v kádri Ribéryho. Najprv sa však musím pozhovárať s predstaviteľmi Bayernu Mníchov. V priebehu nasledujúcich dní kontaktujem mojich priateľov Karla-Heinza Rummeniggeho (predseda Bayernu) a Uliho Hoenessa (manažér) a zistím, aké sú ich konkrétne plány s francúzskym stredopoliarom," vyhlásil Pérez, podľa ktorého patrí 26-ročný Ribéry medzi najlepších hráčov na svete. Služby kreatívneho záložníka odporúča aj nový Pérezov poradca a jedna z najväčších hviezd nedávnej futbalovej minulosti Zinedine Zidane. "Zizou často rozpráva o svojom krajanovi Ribérym. Podľa jeho slov by presne zapadol do koncepcie Realu. Ja súhlasím s jeho názorom," uzavrel prezident "bieleho baletu".

Franck Ribéry strelil v drese bavorského mužstva 20 gólov v 53 ligových vystúpeniach. Vo francúzskej reprezentácii má na svojom konte sedem presných zásahov v 37 stretnutiach.

Nachádzate sa tu:
Domov