Pérez nekomentoval chýry o odchode Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo len pred pár dňami spolu s prezidentom Realu Madrid Florentinom Pérezom oznámil predĺženie svojej zmluvy s klubom do roku 2021.
Cristiano Ronaldo len pred pár dňami spolu s prezidentom Realu Madrid Florentinom Pérezom oznámil predĺženie svojej zmluvy s klubom do roku 2021. (Autor: TASR/AP)
SITA|20. jún 2017 o 00:34

Staronový prezident Realu Madrid Florentino Pérez prečítal pripravený prejav a neodpovedal na otázky novinárov.

MADRID. Staronový prezident španielskeho futbalového klubu Real Madrid Florentino Pérez po svojom znovuzvolení do funkcie nekomentoval medializované chýry o možnom odchode krídelníka Cristiana Ronalda z mimošportových dôvodov.

Viaceré portugalské médiá v piatok predznamenali, že Cristiano Ronaldo má ambíciu opustiť Španielsko po tom, ako ho obvinili z daňových únikov.

Pérez prečítal pripravený prejav a neodpovedal na otázky novinárov. Sedemdesiatročný funkcionár nemal protikandidáta, čaká ho piate štvorročné obdobie v spomenutej pozícii.

Španielske štátne zastupiteľstvo minulý týždeň oznámilo, že podozrieva Cristiana Ronalda zo skrátenia daní vo výške 14,7 milióna eur.

Hráč poprel oprávnenosť takýchto tvrdení a Real v stanovisku vyhlásil, že verí v jeho nevinu. Sudca teraz rozhodne, či sa záležitosť dostane pred senát.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Pérez nekomentoval chýry o odchode Cristiana Ronalda