Payet sólom pripomenul Maradonu, tréner v ňom vidí Messiho

Dimitri Payet.
Dimitri Payet. (Autor: SITA/AP)
SITA|2. okt 2016 o 11:48

Francúz v drese West Hamu United skóroval do siete Middlesbrough.

LONDÝN. Hráči West Hamu United síce v sobotu len remizovali 1:1 pred vlastnými fanúšikmi s Middlesbroughom v 7. kole najvyššej anglickej súťaže Premier League, ale v 57. min nadchol futbalový svet ofenzívny stredopoliar domácich Dimitri Payet.

Dvadsaťdeväťročný Francúz sa z ľavého krídla preštrikoval okolo štyroch brániacich hráčov a pomedzi dvoch z nich a popri brankárovi krížne po zemi skóroval.

Payet pripomenul legendárny gól Diega Maradonu 

Pripomenul slávne sólo Argentínčana Diega Maradonu proti Angličanom z MS 1986, ktoré napospol označujú za "gól storočia".

Payet vyrovnaním možno zachránil pozíciu chorvátskemu trénerovi Slavenovi Biličovi. WHU totiž prehral predchádzajúce štyri zápasy v PL. Figuruje na 18. priečke, prvej zostupovej, so 4 bodmi za bilanciu 1-1-5 pri skóre 8:17.

Payetov gól bol "brilantný okamih mágie"

"Mne to skôr pripomenulo Lionela Messiho a jeho góly. Bol to brilantný okamih mágie," skonštatoval Bilič na margo situácie, v ktorej si Payet urobil tréningové kužele z Antonia Barragána, Martena de Roona, Caluma Chambersa a Bena Gibsona a prekonal veterána so slávnou barcelonskou minulosťou Víctora Valdésa.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Payet sólom pripomenul Maradonu, tréner v ňom vidí Messiho