Paulie Malignaggi stále volá po súboji s Conorom McGregorom: Prefackám ho!

Adrián Mečiar|5. okt 2017 o 02:00

Malignaggi vyzýva Íra k jeho druhému profesionálnemu boxerskému zápasu.

 

Vyhrotená aféra medzi Pauliem Malignaggim a Conorom McGregorom ešte rozhodne nie je uzavretá. Bývalý boxerský šampión opustil Írov kemp po tom, čo boli zverejnené fotografie, ktoré ho nevykresľovali práve v pozitívnom svetle. Rodák z Brooklynu sa odvtedy neúspešne dožaduje zverejnenia celého videa z ich spoločného sparingu. 

„Stačí, aby von konečne vypustili celé, neupravené video z toho sparingu. Bol som tam asi v 20%-forme. Len si predstavte, čo by som s ním dorobil, ak by som bol pripravený na 100%," vravel Malignaggi len nedávno v rozhovore pre EsNews, „ak ale nezverejnia to video, je tu aj druhá možnosť. Opäť sa vrátim do ringu a osobne McGregora prefackám"

O zápas s Malignaggim iba pár dní dozadu vyjadril záujem Conorov hlavný kouč, John Kavanaugh. Avšak, Kavanaugh hovoril o meraní síl v oktagone UFC. O tom zas Malignaggi nechce ani počuť.

„Celý čas vraví, že mi "nakopal zadok" v ringu, nie v klietke, tak prečo by sme mali bojovať pod pravidlami MMA? Buď sa teraz postaví za svoje slová a stretne sa so mnou v boxerskom súboji alebo dokáže moje slová, že nemá žiadne gule!"

 

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Paulie Malignaggi stále volá po súboji s Conorom McGregorom: Prefackám ho!