Súboj o Buchingera? Oktagon oznámil veľký zápas, správu vzápätí zmazal

Ronald Paradeiser.
Ronald Paradeiser. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|20. dec 2021 o 19:28 (aktualizované 20. dec 2021 o 19:36)

Tak ako to je?

BRATISLAVA. Je to čierne na bielom. Teda minimálne na istú chvíľu bolo. Najväčšia československá organizácia Oktagon MMA dnes večer oznámila veľký zápas v ľahkej divízii.

Správu o oznámení súboja následne po dvadsiatich minútach zo svojich sociálnych sietí organizácia zmazala.

Zástupca elitného bratislavského tímu OFA by podľa nej mal už čoskoro vyzvať novú kométu Oktagonu z Belgicka Losaneho Keitu.

Súboj, ktorý proti sebe postaví dvoch talentovaných bojovníkov by sa mal uskutočniť 26. feburára na turnaji Oktagon 31 v pražskej O2 aréne.

Vypýtal si ho domáci obľúbenec

Keita sa v Oktagone po prvýkrát predstavil iba začiatkom decembra.

V jednom z najväčších prekvapení večera na podujatí Oktagon 29 doslova zničil Víťaza tretej Oktagon výzvy Karola Ryšavého, ktorého knokautoval v priebehu prvého kola.

Bojovník s prezývkou Čierny Panter nepoľavil ani v pozápasovom rozhovore. Pred promotérom Oktagonu Ondřejom Novotným si neváhal vypýtať titulový duel s Ivanom Buchingerom.

Proti ambíciám 23-ročného bojovníka sa vtedy na sociálnych sieťach ohradil Ronald Paradeiser.

Talentovaný Slovák krátko po dueli vyslal pre Keitu jasný odkaz. Titulové ambície Keitu by chcel preveriť v spoločnom súboji.

Netrvalo dlho a my tak s veľkou pravdepodobnosťou budeme svedkami divácky atraktívneho súboja, ktorý by mohol rozlúsknuť hádanku ďalšieho vyzývateľa šampióna ľahkej váhy Ivana Buchingera.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Súboj o Buchingera? Oktagon oznámil veľký zápas, správu vzápätí zmazal