Dlho to vyzeralo na vyrovnaný súboj. Zvolen si vychutnal B. Bystricu v poslednej tretine

Hráči Zvolena sa tešia z gólu v zápase.
Hráči Zvolena sa tešia z gólu v zápase. (Autor: TASR)
Sportnet, TASR|19. jan 2024 o 19:44 (aktualizované 19. jan 2024 o 21:59)

Dvomi gólmi sa zaskvel Zuzin.

Tipos extraliga - 37. kolo

Banská Bystrica - Zvolen 3:7 (1:1, 2:2, 0:4)

Góly: 5. Gašpar (Matoušek, Vela), 32. Turnbull (Faith, Vela), 33. Vela (Turnbull) – 14. Csányi (Čulík, Sládok), 27. Sládok (Marcinek), 31. C. Hults (Mucha), 43. Mudrák (Mucha), 50. Zuzin (Mudrák, Hecl), 52. Kašlík (Mucha, M. Hults), 53. Zuzin

HC´ 05 Banská Bystrica: Krošelj (50. Belányi) – Bačik, Šenkeřík, Hora, D. Stránský, Ďatelinka, Luža, Žabka – Faith, Vela, Turnbull – Gašpar, Bíreš, Matoušek – Petriska, Langkow, Výhonský – Macek, A. Stránský, Štrauch

HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Gachulinec, Sládok, Čulík, Haborák – Kašlík, M. Hults, Kolenič – Zuzin, Marcinek, Hecl – Bondra, Fekiač, Jakúbek – Csányi, Gábor, Mucha

BANSKÁ BYSTRICA. Hokejisti HC´05 Banská Bystrica podľahli v 37. kole Tipos extraligy na domácom ľade Zvolenu 3:7 a pripísali si tretiu prehru za sebou.

Prišli aj o šiestu pozíciu v tabuľke, na ktorú sa dostal o skóre práve ich piatkový súper.

Tím spod Pustého hradu zvíťazil po troch prehrách v rade, hoci sa musel v derby zaobísť bez kľúčových obrancov Kubku (zamieril do Slovana) a Haina a nedorazil ešte ani avizovaný nový kanadský tréner Jamie Russell.

Domáci nastúpili bez Wilkinsa, ale už s novou posilou Langkowom, ktorý bol ešte pred desiatimi dňami práve vo zvolenskom mužstve. Do bránky sa vrátil uzdravený Krošelj, no vydržal v nej len necelých 50 minút.

V prvej tretine sa ujal vedenia tím spod Urpína po rýchlom prechode do útoku a strele Gašpara z kruhu.

Zvolen vyrovnal po aktivite štvrtej formácie, ujala sa strela Csányiho spoza kruhu a brániaceho hráča.

V strednom dejstve Zvolen otočil na 3:1, najprv skóroval Sládok príklepom z kruhu a potom v presilovke C. Hults od modrej čiary.

Lenže Bystričania o minútu znížili po vyhratom buly prudkou ranou Turnbulla a o ďalších 34 sekúnd z prečíslenia Vela bez prípravy z kruhu vyrovnal na 3:3.

Na začiatku tretej tretiny využil chybu Krošelja Mudrák, poslal puk do odkrytej bránky a po ďalšej chybe Krošelja sa tešil z nulového uhla Zuzin – 3:5.

Medzi žŕdky putoval Belányi, ale aj on inkasoval. Zblízka sa presadil Kašlík a po ňom z protiútoku z kruhu aj Zuzin.

VIDEO: Zostrih zápasu Banská Bystrica - Zvolen

"Už v treťom zápase za sebou tretia tretina rozhodla, nemôžu sa nám stávať takéto chyby. Pykáme za ne a prichádzame tak o body. Dve tretiny hráme vyrovnaný hokej.

Musíme sa pozrieť každý jeden do zrkadla a začať od seba a zjednodušiť hru. Hlavne sa musíme poučiť z chýb," hodnotil duel strelec úvodného banskobystrického gólu Rastislav Gašpar a k strate šiesteho miesta dodal:

"Liga ide ďalej, tabuľka je nabitá. Ide o to, ktorý tím vyhrá dva - tri zápasy v rade, potom sa posúva nahor. My chceme vyhrávať, teraz sa nám to tri zápasy nepodarilo, ale v nedeľu to chceme proti lídrovi napraviť a zvíťaziť."

Do Banskej Bystrice prišiel po vyradení z kádra Zvolena Chris Langkow. Udialo sa tak pred desiatimi dňami a hneď aj nastúpil proti svojmu bývalému mužstvu v derby.

Premiéru si po prehre nepochvaľoval: "Určite sme nechceli, aby to takto dopadlo, no za seba poviem, že som rád, že som mohol byť znovu na ľade a s novým tímom.

To je asi jediné pozitívum, inak tam boli chyby, ktoré viedli k prehre. Pred zápasom som bol trochu nervózny, bolo to niečím výnimočné, postupne som sa do toho dostal."

Zvolenčania po troch prehrách za sebou bodovali naplno na ľade rivala. Tri body im chutili o to viac, že sa opäť dostali do prvej šestky, ktorá zaručuje priamu účasť v play-off.

Tromi prihrávkami na góly sa o to pod Urpínom postaral krídelník štvrtej formácie Miroslav Mucha:

"Je to zásluha celého tímu. Podali sme koncentrovaný výkon po celých 60 minút, presadili sme sa aj v početných výhodách.

Všetci sme odohrali dobrý zápas a hokejový Boh rozhodol v náš prospech. Keďže sme susedia v tabuľke, tak sú to dôležité tri body. Určite nám pomôžu k tímovej morálke."

Dvoma gólmi sa pod Urpínom prezentoval zvolenský krídelník Peter Zuzin. V uplynulých šestnástich dueloch v rade iba dvakrát skóroval, takže verí, že smolu pretrhol.

Najmä po tom, ako z bystrickej bránky vyhnal po piatom góle strelou z nulového uhla Gašpera Krošelja.

"Ocitol som sa predtým vo viacerých dobrých pozíciách, ale stále som hľadal spoluhráča, chcel som ho poslať do ešte lepšej šance. Hovoril som si pár striedaní predtým, že potrebujem strieľať aj z nevšedných pozícií.

Nešpekuloval som, pustil som to na bránku a pre brankára sú takéto strely ťažké. Možno to nečaká, alebo nevie, ako sa odrazí puk. Prepadlo to tam.

Som rád za tento gól a som aj rád, že sme sa konečne presadili v ofenzíve, teda strelili viac než jeden – dva góly, čo sa nám v poslednom čase stávalo, a že sme zvíťazili," netajil spokojnosť zvolenský kanonier Zuzin, ktorý prepustil kapitánske "céčko" Jozefovi Sládkovi.

Ten zaznamenal proti Banskej Bystrici ako obranca dva kanadské body za gól a asistenciu.

Tabuľka Tipos extraligy

ONLINE PRENOS: HC 05 Banská Bystrica - HKM Zvolen dnes (hokej, 37. kolo, Tipos extraliga, piatok, LIVE)

Tipos Extraliga (SR)  2023/2024
19.01.2024 o 17:30
37. kolo
B. Bystrica
3:7
(1:1, 2:2, 0:4)
60' minúta
Ukončený
Zvolen
Prehľad
Góly a asistencie: 5. Gašpar (Matoušek, Vela), 32. Turnbull (Faith, Vela), 33. Vela (Turnbull) – 14. Csányi (Čulík, Sládok), 27. Sládok (Marcinek), 31. C. Hults (Mucha), 43. Mudrák (Mucha), 50. Zuzin (Mudrák, Hecl), 52. Kašlík (Mucha, M. Hults), 53. Zuzin (Marcinek, Rauhauser). Rozhodca: Baluška, Výleta – Kacej, Frimmel – Konc. Diváci: 2 718.
Prenos
Z tohto stretnutia je to všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.
Zvolen potrestal v poslednej tretine početné chyby súpera a Banskú Bystricu napokon vonku zdolal 7:3. V tretej časti hry skórovali Dávid Mudrák, dvakrát Peter Zuzin a Matej Kašlík. Hostia sa tak dostali v tabuľke do hornej šestky, odkiaľ vypadli práve dnes porazení Banskobystričania.
60:00
Koniec zápasu.
59:25
Petr Šenkeřík dohral súpera nedovolene, rozhodcovia ho na dve minúty vylúčili za napadnutie.
59:20
importantBelányi zneškodnil šancu hostí, z dobrej pozície neskóroval Sládok.
58:34
importantV oslabení zasiahol žrď súperovej bránky Jakub Kolenič.
57:41
Šikovná kombinácia domácich vyzerala naozaj umne, zakončenie ale nepriniesla.
57:15
Za hrubosť si posedí aj Dávid Mudrák, domáci budú chvíľu hrať vo formáte piatich proti trom. Avizované vylúčenie mohli aj využiť, svoju šancu ale nepretavili v gól.
56:34
Domácim nevychádza presilová hra ideálne, zatiaľ sa nedokázali usadiť v ofenzíve.
55:17
Banská Bystrica si zahrá presilovku, za hrubosť bol vylúčený Cole Hults.
55:17
Petriska sa predral až do zakončenia, následne bol zložený na zem hneď dvojicou hostí.
54:50
Nenápadná ofenzívna akcia Banskobystričanov priniesla zakončenie, pre Kupskeho to ale nebol problém.
53:36
Belányi už mohol iba prerušiť hru, obrana mu opäť veľmi nepomohla. Tentokrát však uspel.
53:11
Zakončenie domácich skončilo iba na zadnom mantineli, potom dokonca prišlo k icingu. Vhadzovanie sa presunulo pred Filipa Belányiho.
52:16
goalZvolen dal gól! Na domácich sa to sype z každej strany, po šiestom prišiel aj siedmy inkasovaný presný zásah. PETER ZUZIN mohol aj prihrávať, skúsil to však individuálne. A uspel. Asistencia: Patrik Marcinek, Alec Rauhauser – 3:7.
51:54
goalZvolen dal gól! Katastrofálna presilová hra prakticky bez pobytu v útočnom pásme hostí nezastavila a po jej skončení ihneď skórovali. Skrumáž pred bránkou využil pohotový a dôrazný MATEJ KAŠLÍK. Asistencia: Miroslav Mucha, Mitch Hults – 3:6.
49:47
Ján Petriska si posedí na trestnej lavici, za podrazenie bol totiž vylúčený.
49:16
changePochopiteľná výmena brankárov, Gašpera Krošelja nahradil Filip Belányi.
49:16
goalZvolen dal gól! Nenápadná strela PETRA ZUZINA z prakticky nulového uhla skončila v bránke! Aj tento presný zásah ide dozaista na konto Gašpera Krošelja. Asistencia: Dávid Mudrák, Marek Hecl – 3:5.
48:50
Zuzin prihral Mudrákovi, ten si všimol dobre cloniaceho Marcineka. Gólom to neskončilo.
47:46
Prvý zákrok Krošelja v oslabení prišiel po rane Muchu, ten strieľal z pravého krídla.
47:00
Roman Faith sa previnil podrazením a Zvolen si zahrá dvojminútovú presilovku.
46:54
Skrumáž pred zvolenskou bránkou premenil na strelu Frank Hora, Jake Kupsky ho ale vychytal.
46:23
Puk zakryl Krošelj.
45:50
Domáci nedokázali pretlačiť puk na Kupskeho, obetavým blokom sa prezentoval Csányi.
45:18
Šikovný pas pred bránku sa snažil premeniť na gól dnes už dvojbodový Miroslav Mucha, bol však dobre ubránený.
45:02
Krošeljovi tentokrát hokejka chýbala, dokázal však uspieť. Vhadzovanie ale jeho tretinu neopustí.
43:37
„Barani" sa ihneď pokúšali o vyrovnanie, snaha Šenkeříka ale ostala bez úspechu.
42:32
goalZvolen dal gól! Gašper Krošelj predviedol nevídanú chybu, jeho neúspešná hra hokejkou stála domácich vyrovnaný stav. DÁVID MUDRÁK využil svoju šancu a odkrytú bránku obdaril presným zásahom. Asistencia: Miroslav Mucha – 3:4.
41:54
importantMucha parádne prihral pred bránku Gáborovi, ten sa po otočke nedokázal výraznejšie presadiť. Bola to obrovská príležitosť.
40:46
Činil sa aj strážca domácej bránky, Krošelj zneškodnil zakončenie Gachulinca.
40:31
Prvý strelecký pokus tretej časti hry patril domácim, ranu z pravého krídla pokryl Kupsky.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne najskôr o 19:05.
Aj po druhej časti hry je stav stretnutia vyrovnaný, tentokrát však už 3:3. Hostia zo Zvolena viedli o dva góly, postupne sa presadili Jozef Sládok a Cole Hults. Na presné zásahy obrancov však odpovedali útočníci, činil sa prvý útok Banskej Bystrice. O vyrovnanie sa postarali Carter Turnbull a Marcus Vela.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:02
Nahodený puk od modrej čiary v sieti neskončil, Sládok Krošelja neprekvapil.
38:29
Do protipohybu hosťujúceho brankára strieľal Langkow, Kupsky si však dal pozor.
38:22
Bačik bol najskôr zablokovaný, na druhý pokus už jeho rana prešla. Činil sa však Kupsky.
37:22
Prvý útok Banskobystričanov to ešte skúšal, no opäť bez úspechu. Kupsky hru prerušil.
36:57
Turnbullov pokus zneškodnil Kupsky, puk potom zakryl pred dorážkami Faitha a Velu.
36:45
Delovka Patrika Bačika pôsobila nádejne, bola však zablokovaná. Puk skončil na ochrannej sieti.
36:37
Sekvencia bez zakončení skončila zakázaným uvoľnením Dávida Mudráka.
35:00
Hecl prenechal puk hráčom na modrej čiare, Sládok bol ale ihneď zablokovaný.
34:03
importantMitch Hults sa až priam neuveriteľne ocitol sám s pukom pred domácou bránkou, zoči voči Gašperovi Krošeljovi ale neskóroval.
33:57
Po strele Kašlíka sa do bránky tlačil Kolenič, Krošelj mal čo robiť. Domáci sa ubránili.
33:51
Štvrtý útok Zvolena sa snažil prekonať Krošelja, spolupráca Muchu s Gáborom ale nestačila.
32:10
goalBanská Bystrica dala gól! Famózna sekvencia zápasu! MARCUS VELA využil dobrú prihrávku Cartera Turnbulla a „barani" pretavili rýchly protiútok v presný zásah. Je vyrovnané! Asistencia: Carter Turnbull – 3:3.
31:36
goalBanská Bystrica dala gól! Je znížené! Úspešne zvládnuté ofenzívne vhadzovanie, jednoduché a rýchle pristavenie puku a prudká presná rana do siete. Presadil sa CARTER TURNBULL. Asistencia: Roman Faith, Marcus Vela – 2:3.
31:33
Kupskeho zamestnal aktívny Langkow, jeho bývalý spoluhráč ale neskóroval.
30:33
goalZvolen dal gól! Expresne rýchlo využitá presilová hra, hostia vedú o dva góly. COLE HULTS prekvapil strelou od modrej čiary úplne všetkých, puk skončil za nič netušiacim brankárom Krošeljom. Asistencia: Miroslav Mucha – 1:3.
30:14
Prvé vylúčenie prišlo až po polovici zápasu, presilovku si zahrá Zvolen. Za podrazenie vyfasoval dvojminútový trest Andrej Bíreš.
30:04
Krošelj si poradil s ďalšou strelou od modrej čiary, individuálne však pokračoval v akcii Zuzin.
29:46
Od modrej čiary vystrelil Alec Rauhauser, Gašpera Krošelja ale neprekvapil.
27:50
Z druhej vlny sa o prekonanie Krošelja pokúsil Kašlík, no bez úspechu.
27:34
Bekhendový strelecký pokus Miroslava Muchu zlikvidoval pozorný Gašper Krošelj.
27:20
Tesne pred uplynutím polovice stretnutia možno konštatovať, že sa dnes ešte nevylučovalo.
26:04
goalZvolen dal gól! Hosťujúci kapitán skóroval! Až neuveriteľne veľké množstvo času a priestoru s pukom na hokejke dostal obranca JOZEF SLÁDOK, príležitosť využil ideálnym spôsobom. Tvrdá rana spomedzi kruhov sa zastavila až v sieti. Asistencia: Patrik Marcinek – 1:2.
25:22
Bačik mal počas svojej prihrávky hokejku príliš vysoko, rozhodcovia tak prerušili hru.
24:45
Ani jedno z mužstiev sa nedokáže na dlhší čas usadiť v ofenzíve, puk iba manévruje zo strany na stranu.
23:59
Miroslav Mucha mal až príliš veľa času a priestoru na strelu, aj tak ale pozorného Gašpera Krošelja neprepálil. Ten puk zakryl a prerušil hru.
23:06
Tretí útok domácich narobil Kupskemu problémy, spolupráca Langkowa s Výhonským neskončila gólom len naozaj tesne.
22:27
Z ľavej strany to skúsil Radovan Bondra, banskobystrickú bránku však minul.
21:53
Domáci sa na moment držali s pukom v ofenzíve, Kupskeho ale ohroziť nedokázali.
20:28
Prudký pokus švihom z ľavého krídla vymyslel domáci Marcus Vela, úspešný ale nebol.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne najskôr o 18:15.
Po prvej časti hry je stav medzi Banskou Bystricou a Zvolenom vyrovnaný, konkrétne 1:1. Domácich poslal v závere úvodnej päťminútovky do vedenia Rastislav Gašpar, v drese hostí potom vyrovnal Karol Csányi.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:23
Druhá formácia Zvolenčanov sa do útočnej tretiny nedostala, futbalovým spôsobom puk odohral preč brániaci Tomáš Matoušek.
18:46
Csányi poslal puk iba za domácu bránku, šanca pre hostí z jeho práce nepramenila.
17:00
Puk od modrej čiary mal tečovať Gachulinec, po páde sa však do zakončenia nedostal.
16:14
Do strely sa natlačil obranca Ďatelinka, činil sa však pripravený Kupsky.
15:39
Kupsky zvládol menší chaos v blízkosti svojej bránky, puk však nezakryl, iba vyrazil.
15:05
Akcia Zuzina hosťom úspech nepriniesla, puk skončil na jednej zo striedačiek. Vhadzovanie sa však presunulo pred brankára Krošelja.
14:46
Kupsky zneškodnil Velu.
14:27
So strelou Mudráka si poradil Krošelj.
14:03
importantKupsky s ďalším zákrokom proti samostatnému úniku Banskobystričanov.
13:49
goalZvolen dal gól! Aj napriek nie ideálnemu výkonu hostia vyrovnali, z ničoho nič skóroval KAROL CSÁNYI. Nekompromisná strela švihom spoza brániaceho protihráča prepadla aj za brankára Gašpera Krošelja. Asistencia: Filip Čulík, Jozef Sládok – 1:1.
13:26
Gachulinec nahodil puk pred domácu bránku z pravej strany, len tesne potom nezakončil Bondra.
12:20
importantKupsky musel opäť zasahovať, domáci vykúzlili dve parádne akcie za sebou. V oboch prípadoch došlo k zakončeniu z bezprostrednej blízkosti bránky, činil sa štvrtý útok.
11:43
Prihrávky v obrannom pásme síce Zvolenu vyšli, do ofsajdu sa však následne dostal Jakub Kolenič.
11:18
Hru prerušil Krošelj.
10:46
Zvolenčania majú výrazné problémy aj v defenzíve, len dvojica domácich poriadne zatočila so štvoricou brániacich hostí.
10:30
Hostia sa nedokážu na dlhší čas usadiť v útočnom pásme, zakaždým prídu o puk.
09:26
Kupsky zapísal ďalší úspešný zákrok, čelil streleckému pokusu z hokejky Velu.
08:38
importantBanská Bystrica sa ocitla v obrovskej šanci, po strate puku na modrej čiare mali Zvolenčania na mále. Zoči voči Kupskemu neuspel Turnbull, nevyšla mu ani následná dorážka.
08:04
Takto to Zvolenčanom nepôjde, aj ich ďalšia strela mierila iba priamo na brankára Krošelja.
07:27
Krošelj zasahoval na dvakrát, veľkú šancu hostí ale napokon zvládol zlikvidovať.
06:38
Z ľavej strany to chcel bez pomoci spoluhráčov skúsiť Stránský, úspešný ale nebol.
05:43
Z ostrého uhla zakončil obranca Mudrák, Krošelj si ale bez problémov poradil.
04:49
goalBanská Bystrica dala gól! Nenápadný protiútok domáceho celku po strate Zvolenčanov skončil pukom v Kupskeho sieti, individuálne to parádne zvládol RASTISLAV GAŠPAR. Jeho prudká rana z ľavého krídla zapadla presne do pravého horného rohu bránky. Asistencia: Tomáš Matoušek, Marcus Vela – 1:0.
04:13
Od modrej čiary vypálil novic v mužstve hostí, obranca Daniel Gachulinec, jeho pokus však zneškodnil Gašper Krošelj.
02:52
Zahral si aj brankár Kupsky, puk ale iba prihral spoluhráčom nachádzajúcim sa v obrannom pásme.
02:17
Úvodné dve minúty hry nepriniesli prakticky nič, brankári zatiaľ prácu nemali.
01:01
Tretí banskobystrický pokus o útok zastavil ofsajdový hvizd.
00:46
Zvolen zahral puk na zakázané uvoľnenie.
00:35
Do útočného pásma sa ako prví nasťahovali domáci, do zakončenia sa ale nedostali.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Štartu duelu bude predchádzať nástup aktérov na ľadovú plochu a slovenská štátna hymna.
Na oboch stranách sa predstavia nové posily mužstiev. Za Banskú Bystricu nastúpi bývalý hráč Zvolena Chris Langkow, za Zvolen zasa bude hrať novic v tíme Daniel Gachulinec, ktorý dnes prišiel výmenou za Branislava Kubku.
Úvodné zostavy:

HC '05 Banská Bystrica

Gašper Krošelj (Filip Belányi)

Patrik Bačik – Petr Šenkeřík
Frank Hora – David Stránský
Ivan Ďatelinka – Patrik Luža
Boris Žabka

Roman Faith – Marcus Vela – Carter Turnbull
Rastislav Gašpar – Andrej Bíreš – Tomáš Matoušek
Ján Petriska – Chris Langkow – Alex Výhonský
Matej Macek – Adam Stránský – Andreas Štrauch

Tréner: Raimo Helminen

HKM Zvolen

Jake Kupsky (Adam Trenčan)

Cole Hults – Dávid Mudrák
Alec Rauhauser – Daniel Gachulinec
Jozef Sládok – Filip Čulík
Marián Haborák

Matej Kašlík – Mitch Hults – Jakub Kolenič
Peter Zuzin – Patrik Marcinek – Marek Hecl
Radovan Bondra – Viktor Fekiač – Martin Jakúbek
Karol Csányi – Kevin Gábor – Miroslav Mucha

Tréner: Norbert Javorčík

Hlavní rozhodcovia: Vladimír Baluška, Roman Výleta
Čiaroví rozhodcovia: Lukáš Kacej, Róbert Frimmel
Videorozhodca: Daniel Konc st.
Zvolenčania sa tabuľkou prepadávajú nižšie a nižšie. Odchod Petra Oremusa mužstvu vôbec nepomohol, tím vyhral len jediný z posledných siedmich zápasov. Zhodou okolností práve proti Banskej Bystrici, no doma. V 36. kole zverenci Norberta Javorčíka padli na ľadovej ploche Košíc, východniari im uštedrili porážku 0:4. V prípade víťazstva by sa síce klub mohol vrátiť do hornej šestky, za istých okolností má však blízko aj k desiatemu miestu.
Hokejisti Banskej Bystrice viedli pod novým trénerom impozantnú sériu, tá sa však začiatkom nového roka skončila. Z piatich duelov v roku 2024 zvíťazili „barani” len jedenkrát. Naposledy boli pritom mimoriadne blízko, prestrelku so Slovanom Bratislava ale napokon nezvládli po výsledku 5:7. Patrik Luža a Andrej Bíreš zariadili vedenie 2:0, avšak to nestačilo. O zníženie skóre sa potom postarali Marcus Vela, Carter Turnbull a Tomáš Matoušek. Bystričanov čaká priamy súboj o šieste miesto tabuľky.
Vážení diváci, vitajte pri textovom online prenose zo zápasu 37. kola slovenskej hokejovej Tipos Extraligy medzi tímami HC '05 Banská Bystrica a HKM Zvolen.

Stretnutie sa začne o 17:30.
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Dlho to vyzeralo na vyrovnaný súboj. Zvolen si vychutnal B. Bystricu v poslednej tretine