OKTAGON 26: Totálna vojna. Szabová dokázala, že patrí medzi extratriedu

(Zdroj: OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič|24. júl 2021 o 23:30 (aktualizované 24. júl 2021 o 23:33)

Skvelý výkon slovenskej bojovníčky.

PRAHA. Zvládne veľkú skúšku? To je otázka stojaca pred zápasom slovenskej bojovníčky Lucie Szabovej (3-0 MMA), proti ktorej sa predstaví Cornelia Holm (4-3 MMA).

1. kolo

Taktika Cornelii Holm je jasná od začiatku a po už po minúte sú bojovníčky v klinči na pletive. Szabovú vo veľkom tlačia dopredu diváci, tá sa snaží v postoji pracovať na kopoch a úderoch na telo. 

Holm zbesilo naháňa a zkracuje vzdialenosť. Szabovej ostáva pracovať z ústupu a kontier. Švédka s pokusom o strh, Szabová však všetko ubránila.

2. kolo

Holm pokračuje v tempe, aké bolo z jej strany nastolené v prvom kole. Hoci sa jej nedarí pripraviť jej obľúbený high kick, ostáva Szabová kľudná a pracuje rukami. Jej veľkou zbraňou v tomto zápase sú kopy z klinča, kde má mierny navrch. 

Szabová pridáva ďalšiu dávku kolien, tento súboj je totálna vojna. Perfektná obrana slovenskej zápasníčky proti strhom Holm! 

Obe bojovníčky zo seba vydávajú množstvo fyzických síl a ukazujú, že svoje miesto na hlavnej karte si rozhodne zaslúžili. 

Neskutočný výkon Szabovej.

3. kolo

Ako tank brúsi údermi prednú lajnu k svojej súperke Cornelia Holm! Krátko na to prichádza úspešný takedown, prvý proti Szabovej v tomto zápase.

Slovenská bojovníčka sa dokázala veľmi rýchlo postaviť a my tak pokračujeme v neskutočne nastolenom pekelnom tempe. 

Krásne pretočenie Szabovej, Holm neostáva nič iné než za každú cenu držať jej ruku. Minúta do konca. Szabová s možnosťou ukončiť duel na škrtenie! Nie, toto jej nevyjde.

Obidve zápasníčky si zaslúžia veľký potlesk, najlepší zápas večera.

Výsledok: Na bodový verdikt víťazí Lucia Szabová!

Slová víťazky: Teším sa, že sa mi ju podarilo poraziť, avšak bol to ťažký zápas. Cítila som, že mi tie kolená začínajú vychádzať, tak som sa ich snažila posielať v druhom a treťom kole viac a viac.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»OKTAGON 26: Totálna vojna. Szabová dokázala, že patrí medzi extratriedu