Ohlasy médií: Slováci vygumovaní. Víťazstvo mohlo byť výraznejšie

Slováci sa lúčia s ME.
Slováci sa lúčia s ME. (Autor: SME - Gabriel Kuchta)
TASR|26. jún 2016 o 21:19

Ohlasy svetových médií na osemfinálové víťazstvo Nemecka nad Slovenskom 3:0.

LILLE. Ohlasy svetových médií na prehru slovenských futbalových reprezentantov v osemfinále EURO 2016 s Nemeckom (0:3):

iSport.cz (ČR): "Nemecko - Slovensko 3:0. Senzácia sa nekonala, postupuje favorit. Slovenskí futbalisti na EURO končia."

sport.cz: (ČR): "Slováci na EURO 2016 končia v osemfinále. Proti majstrom sveta z Nemecka nemali nárok, favoritovi nekládli veľký odpor a po jednoznačnom priebehu prehrali zaslúžene 0:3."

Slovensko - Nemecko: fotogaléria

30.8.2016

Bild (Nem.): "Slováci vygumovaní, góly z ríše snov, k tomu naďalej ani jeden inkasovaný gól. Jogi, to bol výkon hodný ašpiranta na titul!"

Kicker (Nem.): "3:0! Dominujúca nemecká jedenástka suverénne do štvrťfinále, kde narazí na Talianov alebo Španielov. Víťazstvo mohlo byť aj výraznejšie, ak by Özil premenil pokutový kop."

dpa (Nem.): "Úradujúci svetoví šampióni ľahko prekĺzli do štvrťfinále EURO 2016 vďaka komplexnej výhre 3:0 nad Slovenskom v nedeľňajšom zápase v Lille."

Frankfurter Allgemeine Zeitung (Nem.): "Nemci v štýle šampiónov. Boateng, Gomez a Draxler sa strelecky presadili pri neohrozenom víťazstve 3:0. Majster sveta stojí po presvedčivom výkone vo štvrťfinále ME."

DFB.de (Nem.): "Pôsobivé víťazstvo 3:0 nad Slovenskom - Nemecko je vo štvrťfinále. Jerome Boateng, ktorý nastúpil po zdravotných problémoch, slávil vo svojom 63. reprezentačnom štarte premiérový gól v národnom tíme."

Guardian (V.Brit.): "Julian Draxler vyčnieval pri pohodlnom víťazstve Nemecka nad Slovenskom. Nemci si s ľahkosťou zaistili miestenku medzi najlepšou osmičkou na EURO 2016. V jednostranne vedenom zápase v Lille opäť demonštrovali, že sa im ťažko môže niekto rovnať vo vynachádzavosti prihrávok a v inteligentnom pohybe po ihrisku."

AP (USA): "Nemci predviedli zatiaľ svoj najlepší výkon na európskom šampionáte a vďaka presvedčivému triumfu 3:0 nad Slovenskom si zabezpečili miestenku vo štvrťfinále. Löwov tím je jediným mužstvom na ME, ktoré ešte neinkasovalo."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»ME vo futbale»Ohlasy médií: Slováci vygumovaní. Víťazstvo mohlo byť výraznejšie