Chlapi, klobúk dole. Mužom večera bolo monštrum (ohlasy médií)

Momentka zo zápasu Slovensko - Chorvátsko v kvalifikácii EURO 2020.
Momentka zo zápasu Slovensko - Chorvátsko v kvalifikácii EURO 2020. (Autor: TASR)
SITA|7. sep 2019 o 00:03

Chorváti velebia svoj tím.

TRNAVA. Ohlasy najmä chorvátskych médií na piatkový triumf ich futbalistov v Trnave v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2020 nad Slovákmi (4:0):

Jutarnji List

(Chorvátsko)

"Veľkolepá šou Vatrenich! Gólostroj v Trnave otvoril Nikola Vlašič, gól strelili aj Perišič aj Lovren, ale jednoznačným mužom večera bolo monštrum Petkovič, ktorý odohral najlepší zápas svojej kariéry v reprezentácii.

Gólom na 3:0 definitívne zlomil odpor Slovákov. Toto je Chorvátsko, aké chceme vidieť. Najlepšie od majstrovstiev sveta v Rusku."

Večernji List

(Chorvátsko)

"Chorvátsko si pripomenulo veľké dni z Ruska počas majstrovstiev sveta. Slovákov sme rozobrali na súčiastky. Petkovičov dribling v šestnástke súpera pred tretím gólom cez oboch stopérov súpera bol dôkazom, že hráč Dinama naozaj má formu."

EURO 2020: Momentky zo zápasu Slovensko - Chorvátsko: fotogaléria

7.9.2019

HRT

(Chorvátsko)

"Výnimoční Vatreni jednoznačne prevýšili Slovákov. Víťazstvo 4:0 v Trnave sa zrodilo po skvelej hre. Chorvátsko urobilo dôležitý krok k postupu na majstrovstvá Európy."

24 Sata

(Chorvátsko)

"Chlapi, klobúk dolu! Keď sa hrá so srdcom, potom sa to takto skončí. Chorváti môžu byť hrdí na svoj národný tím. Proti Slovákom ukázali, že od nikoho nie sú závislí a každý je nahraditeľný. Vlašič, Petkovič, Brekalo sú budúcnosť národného mužstva. Hrali tak dobre, že im tlieskal aj veľký Luka Modrič."

Sportnet

(Chorvátsko)

"Fantastické Chorvátsko. Predstavenie hodné druhého miesta na svete."

HINA

(Chorvátsko)

"Ruská forma Vatrenich viedla k presvedčivému víťazstvu na Slovensku."

UEFA.com

"Úžasný výkon Chorvátska podčiarkuje 31 streleckých pokusov. Chorváti sa dostali na úroveň Maďarov na čelo skupiny, Slováci sú tri body pozadu."

MF Dnes

(Česko)

"Slovenskí futbalisti schytali debakel od Chorvátov v Trnave. Po druhej prehre sú Slováci vo svojej skupine na treťom mieste."

ORF

(Rakúsko)

"Chorváti vybavili Slovákov. Vicemajstri sveta sú v tabuľke už na úrovni vedúcich Maďarov."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2021»Chlapi, klobúk dole. Mužom večera bolo monštrum (ohlasy médií)