NHL: Sundin sa nerozhodol a poďakoval za ponuky

Mats Sundin ešte pripravený nie je.
Mats Sundin ešte pripravený nie je. (Autor: SITA, AP)
SITA|3. júl 2008 o 09:30

Budúcnosť Matsa Sundina je stále otázna. Švédsky hokejista sa v stredu poďakoval všetkým klubom, ktoré prejavili o jeho služby záujem. Nie je však ešte pripravený na konečné rozhodnutie.

ŠTOKHOLM 3. júla (SITA) - Budúcnosť Matsa Sundina je stále otázna. Švédsky hokejista sa v stredu poďakoval všetkým klubom, ktoré prejavili o jeho služby záujem.

Podľa vlastných slov však nie je pripravený v súčasnosti urobiť rozhodnutie o svojej ďalšej budúcnosti. "Dostal som viacero ponúk a nepochybne každá z nich mi dodávala unikátnu šancu na ukončenie kariéry v skvelom hokejovom prostredí. Nanešťastie, jednoducho nemôžem nič uzavrieť, pretože som stále neurobil definitívne rozhodnutie o mojej kariére. Všetkým tímom želám všetko najlepšie a ďakujem im za záujem," uviedol vo svojom stanovisku pre médiá Sundin.

O 37-ročného centra mali veľký interes najmä štyri tímy. Najlepšiu ponuku mu dával Vancouver, kde by dostal počas dvoch rokov aj s bonusmi za podpis dokopy 20 miliónov dolárov. Sundin je najproduktívnejším hráčom Toronta, v ktorom strávil desať sezón v pozícii kapitána. Počas trinástich rokov v drese Maple Leafs nazbieral 987 bodov a dal 420 gólov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»NHL: Sundin sa nerozhodol a poďakoval za ponuky