NHL: Hviezdami týždňa Dacjuk, Turco a Drury

Pavel Dacjuk
Pavel Dacjuk (Autor: SITA, AP)
SITA|4. feb 2008 o 20:30

NEW YORK 4. februára (SITA) - Prvou hviezdou uplynulého týždňa v zámorskej NHL sa stal útočník tímu Detroit Red Wings Pavel Dacjuk. Za ďalšie dve hviezdy vyhlásili gólmana Dallasu Stars Martyho Turca ...

NEW YORK 4. februára (SITA) - Prvou hviezdou uplynulého týždňa v zámorskej NHL sa stal útočník tímu Detroit Red Wings Pavel Dacjuk. Za ďalšie dve hviezdy vyhlásili gólmana Dallasu Stars Martyho Turca a útočníka tímu New York Rangers Chrisa Druryho.

Ruský hokejista nazbieral počas uplynulého týždňa najviac bodov v celej súťaži, osobné štatistiky si vylepšil o 7 kanadských bodov za jeden gól a šesť asistencií. Dopomohol tak svojmu tímu k trom víťazstvám v rade. Turco podobne ako Dacjuk dopomohol svojim spoluhráčom k trom úspešným zápasom v rade, keď s priemerom 1,67 inkasovaného gólu na jeden duel a úspešnosťou zásahov 94,8% posunul Dallas na tretie miesto priebežného poradia celej súťaže. Drury nazbieral počas predchádzajúcich siedmich dní šesť bodov (4+2) a v štyroch zápasoch priviedol "jazdcov" k trom triumfom, keď v dvoch prípadoch sám rozhodol presným zásahom o plnom bodovom zisku Rangers.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»NHL: Hviezdami týždňa Dacjuk, Turco a Drury