Ľudia ho za to kritizujú. Neymar odmietol podať ruku 18-ročnému súperovi

Neymar svojou reakciou pobúril fanúšikov.
Neymar svojou reakciou pobúril fanúšikov. (Autor: TASR/AP)
Igor Dopirák|13. sep 2017 o 10:06

Najdrahší hráč histórie pobúril fanúšikov.

BRATISLAVA. Má povesť hráča, ktorý padá k zemi veľmi často. Aj po súbojoch, pri ktorých sa ho hráči nedotknú. Rozhodcovia si preto dávajú na sporné situácie, v ktorých sa ocitá brazílsky futbalista Neymar, veľký pozor.

Podobný moment sa stal v 76. minúte stretnutia Ligy majstrov medzi Celticom Glasgow a Parížom Saint-Germain. Neymar po jednom zo súbojov spadol a vehementne si pýtal odpískanie faulu. Rozhodca však ukázal, že situácia bola v poriadku.

Brazílčan následne zúril, gestami ukazoval nespokojnosť. Za svoju reakciu dostal žltú kartu.

Celá situácia pobavila domáceho Anthonyho Ralstona. Osemnásťročný mladík sa smial súperovi do tváre. Neymar reagoval tým, že sa pozrel na výsledkovú tabuľu a obrancovi ukázal tri prsty, ktorými mu pripomenul stav stretnutia.

PSG napokon vyhralo vysoko 5:0 a medzi strelcami gólov bol aj najdrahší hráč histórie Neymar, ktorý prišiel do francúzskeho klubu počas leta z FC Barcelona za 222 miliónov eur.

Strelený gól a vysoké víťazstvo sa však po zápase neprejavilo na jeho pohode.

Keď mu Ralston prišiel podať ruku, Neymar zdvorilé gesto odmietol. Namiesto toho súperovi niečo vravel, pričom si rukou zakrýval ústa, aby kamery jeho slová nemohli identifikovať. Napokon na Ralstona žmurkol a vyzýval ho k slovnej potýčke.

Celú situáciu upokojil až Neymarov spoluhráč Marco Verratti, ktorý s mladíkom odkráčal preč. Neymar si za svoju reakciu vyslúžil na sociálnych sieťach veľkú kritiku.

Údajný faul na Neymara v čase 4:35:

Moment, kedy sa Ralston smial Neymarovi do tváre a následné gesto Brazílčana:

Moment, kedy Neymar odmietol podať Ralstonovi ruku:

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Ľudia ho za to kritizujú. Neymar odmietol podať ruku 18-ročnému súperovi