Nate Diaz odpovedal: Biely opasok , to je Conor McGregor

Dominik Balik|4. máj 2016 o 02:00

Nate Diaz reagoval na Conora McGregora svojim typickým štýlom.

Nate Diaz reagoval na Conora McGregora svojim typickým štýlom.

Po tom, čo Ír vyhlásil, že by poskytol Diazovi ´školu´ v ich nastávajúcej odvete, odpoveď Nate Diaza na seba nenechala dlho čakať. McGregor sa vyjadril, že s Nateom zametal ako chcel a priebeh zápasu kontroloval dokonca aj na zemi, až kým mu nedošlo ´palivo´. pokračoval, že ak by sa nevyčerpal, žiadne techniky by Diaza nezachránili. Odpoveď Diaza prišla čoskoro a to spôsobom jemu blízkym. „Biely opasok, to je Conor McGegor.“

Diaz porazil McGregora v druhom kole pomocou rear-naked choke na UFC 196. McGregor odôvodnil svoju prehru zlým kardiom a fyzickou pripravenosťou a povedal, že Diaz mal viacej výhovoriek na prvých osem minút, ako mal on za posledné dve minúty tohto zápasu.

Obaja súperi sa mali spolu opät stretnúť na UFC 200, 9. júla vo váhovej kaegórii welterweight. Avšak UFC napokon stiahlo McGregora z karty po tom, čo odmietol prísť do Las Vegas aby si splnil svoje povinosti voči médiám. McGregor aj Diaz v posledných dňoch uviedli, že stále chcú odvetu, aj keď UFC prezident Dana White sa vyjadril, že McGregor bude obhajovať titul UFC vo váhovej kategórii featherweight proti víťazovi zápasu Jose Aldo vs Frankie Edgar.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nate Diaz odpovedal: Biely opasok , to je Conor McGregor