Nadalova finálová účasť v polohe "nepravdepodobná"

SITA|10. nov 2008 o 13:42

Účasť lídra mužského tenisového rebríčka Rafaela Nadala v španielsko-argentínskom finále Davisovho pohára 2008 sa podľa slov jeho trénera a strýka Tonyho Nadala dostala do kritickej podoby.

MADRID. Účasť lídra mužského tenisového rebríčka Rafaela Nadala v španielsko-argentínskom finále Davisovho pohára 2008 sa podľa slov jeho trénera a strýka Tonyho Nadala dostala do roviny nepravdepodobnosti. Vzhľadom na zranenie kolena Tony Nadal označil šancu, že by držiteľ trofejí z tohtoročných grandslamových turnajov Rolland Garros a Wimbledonu reprezentoval Španielsko 21. - 23. novembra v Mar del Plata, za "veľmi malú". Povedal to pre pondelkové vydanie denníka Marca. Definitíva by mala padnúť v pondelok alebo v utorok.

Ako je známe, 22-ročný ľavou rukou hrajúci prvý muž svetového rebríčka ATP Entry zrušil svoj štart na šanghajskom "výberovom" Tennis Masters Cupe pre zápal šliach na pravej nohe v oblasti kolena.

Kapitán výberu z Pyrenejského polostrova Emilio Sánchez musí zverejniť predbežnú nomináciu najneskôr v utorok 11. novembra. Pred žrebom môže urobiť ešte dve zmeny.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Nadalova finálová účasť v polohe "nepravdepodobná"