Na Tennis Champions v Bratislave aj Bencicová a Cibulková

Na bratislavskej exhibícii si zahrá aj Dominika Cibulková.
Na bratislavskej exhibícii si zahrá aj Dominika Cibulková. (Autor: TASR/AP)
SITA|12. okt 2016 o 12:22

Tenisová exhibícia sa uskutoční v Bratislave 15. novembra. Na kurte sa predstaví aj Dominik Hrbatý či Radek Štěpánek.

BRATISLAVA. Švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Bencicová, víťazi Hopmanovho pohára 2009 v austrálskom Perthe Dominika Cibulková a Dominik Hrbatý ako hostitelia, český univerzál Radek Štěpánek, francúzsky daviscupový kapitán Yannick Noah a iránsko-francúzsky zabávač Mansour Bahrami budú 15. novembra o 18.00 h v Aegon aréne NTC v Bratislave aktérmi 9. ročníka exhibičnej megašou Tennis Champions.

Prezradili to organizátori z agentúry B&D Agency a Nadácie Stars For Stars aj v prítomnosti spomenutého Štěpánka. Zhodou okolností sa to udialo v deň, keď niekdajšiu sedmičku svetového rebríčka WTA vo dvojhre Bencicovú a nedávnu osmičku renkingu Cibulkovú čaká vzájomný súboj v 1. kole v rakúskom Linzi.

Štepánek už bavil ľudí so Samprasom

"Exhibície som doteraz príliš nehrával, profesionálne mi to nesedelo do programu. Ak som sa pre ne rozhodol, uprednostnil som kvalitu pred kvantitou. Výbornú exhibíciu som si zahral v Prahe s Petom Samprasom, to bol asi môj vrchol, čo sa týka týchto zápasov," uviedol Štěpánek.

Český tenista Radek Štěpánek.
Český tenista Radek Štěpánek. (Autor: TASR/AP)

S ďalšími účastníkmi bratislavskej akcie sa dobre pozná. "Som presvedčený, že podujatie bude veľká zábava pre náš hráčov a najmä pre fanúšikov. Všetkých poznám veľmi dobre. S Dominikou sme sa nedávno stretli v New Yorku na večeri, porozprávali sme sa. Belindu poznám od čias, keď bola ešte malým dievčaťom, keď ju vo Švajčiarsku trénovala mama Martiny Hingisovej. S Yannickom Noahom sme sa nedávno stretli v Davisovom pohári, on sedel na lavičke Francúzska. Dominik Hrbatý je môj ročník, máme za sebou veľa spoločných zápasov. Na súboj proti nemu sa teším špeciálne, mám mu čo vracať. Organizátori zohnali výbornú spoločnosť, teším sa na to," dodal Štepánek. 

Podporia slovenské talenty

Prezradil, že v budúcej sezóne bude jeho deblovým partnerom na okruhu ATP Kanaďan s českými koreňmi Vasek Pospisil.

Organizátori podujatia uviedli, že aktéri exhibície prídu do Bratislavy o deň skôr. Pred exhibíciou si zahrajú s mladými tenisovými nádejami, po samotnej akcii bude nasledovať tlačová konferencia.

Program 15. novembra o 18.00 h odštartuje dvojhra Cibulková - Bencicová, nasledovať bude súboj Štěpánek - Hrbatý.

Následne sa všetci zúčastnení prestriedajú vo štvorhre. Predaj vstupeniek spustili organizátori 12. októbra, lístky v cene od 15 eur si môžu záujemcovia kúpiť v sieti predpredaj.sk. Víťažok exhibície pôjde na nadáciu Stars4Stars, ktorá podporuje mladé športové talenty na Slovensku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Na Tennis Champions v Bratislave aj Bencicová a Cibulková