Na kartu UFC 202 boli pridané dva veľmi zaujímavé zápasy

Vladimír Bilohuščin|28. jún 2016 o 02:00

Welterová a poloťažká divízia prinesú dva duely, ktoré by mal každý fanúšik vidieť.

20. august je dátum, kedy budeme svedkami odvetného zápasu medzi Conorom McGregorom a Nate Diazom. Tento turnaj ale zďaleka neprinesie iba tento zápas. Kartu nám totiž obohatli ďalšie dva ťaháky.

Potom, čo prešiel Donal Cerrone (30-7) do welterovej divízie, zaznamenal už dve výhry. Naposledy sme ho mohli vidieť v zápase proti Patrickovi Cotem, ktorého porazil technickým KO a prenikol tak do prvej 15-tky rebríčka. Ako poznáme ´Cowboya´, jeho ďalší zápas na seba nenechal dlho čakať a tak sa predstaví na UFC 202. Za súpera bude mať renomovaného grapplera Ricka Storyho (19-8), ktorý momentálne patrí do prvej desiatky a svoju kožu určite lacno nepredá. Momentálne ťahá Story šnúru troch výhier v rade, pričom zdolal mená ako Gunnar Nelson, či Tarec Saffiedine.

Popri hlavnom zápase McGregor vs. Diaz 2 bude ale najväčšiu pozornosť vzbudzovať súboj Anthony Johnson vs. Glover Teixeira, ktorých naplánovaný súboj sa kvôli problémom Američana musel presunúť práve na tento event. A práve tento duel by mal priniesť oponenta pre titulový zápas s víťazom odvety medzi Danielom Cormierom a Jonom Jonesom, ktorý bude zlatým klincom dlho očakávaného turnaja UFC 200. Johnson (21-5) má na konte, od prehry v titulovom zápase s Cormierom, dve výhry, zatiaľ čo Teixiera (25-4) nenašiel premožiteľa v posledných troch dueloch.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Na kartu UFC 202 boli pridané dva veľmi zaujímavé zápasy