Návrat na domácu scénu MMA. Youtuber chce obnoviť GCF a vyzýva Vémolu

Vladimír Kadlec.
Vladimír Kadlec. (Zdroj: GCF)
SvetMMA|10. júl 2022 o 13:03

Nečakané oznámenie na domácej scéne MMA.

PRAHA. Tak toto očakával iba málokto. Na československú scénu zmiešaných bojových umení vstupuje nový hráč. No nie tak celkom nový, avšak v novom prevedení.

Návrat na scénu oznámila najstaršia česká organizácia GCF. Tu to ale nekončí, šéfovať jej bude známy youtuber Vladimír Kadlec (VláďaVideos).

Kadlec veľkú novinku oznámil prostredníctvom videa na svojom kanáli na youtube.

Chce obnoviť slávu GCF a vyzýva Vémolu

„Vážené dámy a páni, práve v tento moment som sa stal spolumajiteľom a hlavne promotérom najstaršej českej organizácie.

GCF má za sebou desiatky skvelých turnajov a zápasili v nej naši najznámejší bojovníci MMA,“ uviedol youtuber, ktorého na sociálnej sieti Instagram sleduje cez 600-tisíc ľudí.

V historicky prvej českej lige MMA sa z dnešného pohľadu skutočne predstavili tí najlepší bojovníci spoza rieky Moravy ako Jiří Procházka, David Dvořák, Patrik Kincl, David Kozma, Miroslav Brož alebo legendárny Karlos Vémola.

Práve Vémolovi venoval vo videu Kadlec veľavravný odkaz. Ako niekdajšieho šampióna GCF ho symbolicky zbavil opasku.

Až jedného dňa dáš zbohom MMA, pokojne mi zavolaj a ja ti u nás nájdem teplé miestečko. Zistil som ešte jednu vec Karel.

To, že si v GCF stále právoplatný šampión, tak to ti poviem teraz jednu novinku, od tejto chvíle už viac nie si. A vieš prečo? Pretože môžem.

Takže teraz ten opasok, čo máš doma, mi pekne prinesieš a ja si ho hodím do mojej kancelárie, nech sa tam mám na čo pozerať. A vieš prečo? Pretože môžem.

Dvaja veľkí promotéri

Nakoniec s vtipom sebe vlastným dvadsaťšesťročný youtuber prehlásil, že od toho momentu už sú v Českej republike hneď dvaja veľkí promotéri.

Narážal tak na fakt, že z dlhodobého hľadiska je na tunajšej scéne zmiešaných bojových umení známy najmä Ondřej Novotný, šéf Oktagonu MMA.

Z toho všetkého, čo som vám tu povedal, vyplýva jedna jediná vec, a to, že na českej scéne už nie je iba jeden veľký promotér, ale hneď dvaja,“ zakončil.

Kadlec sa pritom ešte nedávno pripravoval na "súboj youtuberov", ktorý sa mal odohrať práve v najväčšej českej organizácii Oktagon.

Potom, čo však z projektu odstúpil jeho súper, Slovák Peter "Exploited" Altof, sa duel zrušil. Teraz mladý Čech sľubuje, že opätovne obnoví zašlú slávu konkurenčnej ligy GCF.

Podľa vlastných slov by sa organizácia mala zameriavať predovšetkým na prechod amatérskych zápasníkov medzi profesionálov.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Návrat na domácu scénu MMA. Youtuber chce obnoviť GCF a vyzýva Vémolu