Mucha nie je v kontakte s Lechiou Gdansk

Ján Mucha si urobil v Poľsku dobré meno počas pôsobenia vo varšavskej Legii v rokoch 2005 - 2010, keď bol aj najlepším brankárom ligy.
Ján Mucha si urobil v Poľsku dobré meno počas pôsobenia vo varšavskej Legii v rokoch 2005 - 2010, keď bol aj najlepším brankárom ligy. (Autor: TASR)
SITA|9. máj 2015 o 12:52

Viaceré médiá pred niekoľkými dňami priniesli informácie o tom, že Mucha by sa mohol po piatich rokoch vrátiť do Poľska.

GDANSK. Poľský futbalový klub Lechia Gdansk podľa hráčskeho agenta Jozefa Tokoša dosiaľ nekontaktoval slovenského reprezentačného brankára Jána Muchu.

"Lechia doteraz nekontaktovala ani mňa, ani môjho klienta," vyhlásil Tokoš pre portál sportowefakty.pl.

Ako je známe, viaceré médiá pred niekoľkými dňami priniesli informácie o tom, že Mucha by sa mohol po piatich rokoch vrátiť do Poľska.

"Mám dve ponuky z Poľska, ale sú tu aj určité náznaky z Ruska. Ešte je príliš skoro na rozhodnutie," uviedol nedávno v rozhovore pre denník Pravda Mucha, ktorý aktuálne hosťuje v ruskom prvoligovom klube Arsenal Tula.

Tridsaťdvaročný Mucha by mohol posilniť mužstvo z Gdanska ako voľný hráč bez nároku na odstupné, keďže sa mu končí platnosť zmluvy s klubom Krídla Sovietov Samara.

Bývalý gólman Interu Bratislava, MŠK Žilina a Humenného si urobil v Poľsku dobré meno počas pôsobenia vo varšavskej Legii v rokoch 2005 - 2010, keď bol aj najlepším brankárom ligy.

Následne získal angažmán v anglickom FC Everton, kde sa dostal medzi tri žrde len sporadicky. V roku 2013 zamieril do Ruska.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Mucha nie je v kontakte s Lechiou Gdansk