Mucha možno odíde na hosťovanie do ruskej najvyššej súťaže

Brankár Ján Mucha momentálne nezažíva najlepšie obdobie svojej kariéry.
Brankár Ján Mucha momentálne nezažíva najlepšie obdobie svojej kariéry. (Autor: Ilustračné - TASR)
SITA|13. jan 2015 o 18:45

Slovenský brankár v Samare príležitosť nedostáva. Záujem o jeho služby prejavil klub Arsenal Tula.

MOSKVA. Slovenský futbalový reprezentant a brankár druholigového ruského tímu Krídla Sovietov Samara Ján Mucha možno odíde na hosťovanie do klubu tamojšej najvyššej súťaže Arsenal Tula. Informuje o tom portál rsport.ru.

"Rokujeme s vedením Arsenalu o jeho hosťovaní do konca tejto sezóny. Hovoriť v tejto chvíli, že Mucha je už v Tule, sa však nedá. Bolo by to predčasné. Stále je naším hráčom. Ale o dva dni sa situácia môže zmeniť," uviedol zástupca generálneho riaditeľa Samary Zurab Ciklauri.

"Je ešte skoro hovoriť, ako to dopadne. Existuje možnosť, že Muchu uvoľníme do konca sezóny a potom sa rozhodneme, čo ďalej. Nevylučujem ani to, že v prípade nášho postupu do najvyššej súťaže sa vráti naspäť do nášho klubu."

Tridsaťdvaročný brankár podpísal v júli 2013 s Krídlami Sovietov zmluvu na dva roky. V ročníku 2014/2015 však nastúpil iba dvakrát v Ruskom pohári. V lige nedostal príležitosť.

Samara figuruje po 21. kole na 4. mieste tabuľky druhej ruskej ligy so ziskom 38 bodov. Na lídra Anži Machačkala stráca sedem bodov.

Tím Arsenal Tula je v ruskej Premier League v konkurencii šestnástich mužstiev po 17. kole na zostupovom 15. mieste s 11 bodmi.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Mucha možno odíde na hosťovanie do ruskej najvyššej súťaže