Česi hlásia ďalšie tri posily, k tímu sa pripojí obranca Detroitu a dvaja útočníci Washingtonu

Na snímke radosť hráčov Českej republiky po góle v zápase Euro Hockey Challenge v ľadovom hokeji Slovensko - Česko v Nitre 27. apríla 2019.
Na snímke radosť hráčov Českej republiky po góle v zápase Euro Hockey Challenge v ľadovom hokeji Slovensko - Česko v Nitre 27. apríla 2019. (Autor: Henrich Mišovič TASR)
TASR|29. apr 2019 o 19:22

K výberu sa v pondelok pridali aj dvaja hráči majstrovského Třinca.

PRAHA. Tréner českej hokejovej reprezentácie Miloš Říha nominoval na domáci turnaj Euro Hockey Tour, ktorým vyvrcholí príprava na majstrovstvá sveta, ďalších troch hráčov z NHL.

Tím posilnili obranca Filip Hronek z Detroitu Red Wings a dvojica útočníkov Washingtonu Capitals Jakub Vrána a Dmitrij Jaškin.

K výberu sa v pondelok pridali aj brankár Šimon Hrubec a obranca David Musil, ktorí deň predtým získali český titul s Třincom.

Čechov v poslednej fáze prípravy na šampionát preveria od štvrtka do nedele v Brne v rámci turnaja Carlson Hockey Games reprezentácie Fínska, Švédska a Ruska.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Česi hlásia ďalšie tri posily, k tímu sa pripojí obranca Detroitu a dvaja útočníci Washingtonu