Mourinho adeptom na krotiteľa hviezd Realu

SITA|19. feb 2010 o 15:07

Meno portugalského futbalového trénera v službách Interu Miláno Joseho Mourinha sa s čoraz väčšou intenzitou spomína v súvislosti s lavičkou španielskeho veľkoklubu Real Madrid.

MADRID.

Vo svojom piatkovom vydaní túto väzbu znovu pripomenul športový denník Marca pri úvahe o obsadení trénerského postu na Štadióne Santiaga Bernabéua v budúcej sezóne.

"Mourinho má stále tri roky zmluvu s Interom, ale má v nej klauzulu, ktorá mu v júni umožňuje odísť," tvrdí španielske periodikum s dodatkom, že Portugalčan záujem Realu privítal. Madridčanov v tejto sezóne koučuje Manuel Pellegrini, ktorý je pod enormným tlakom a najnovšia vlna kritiky sa na neho zniesla po utorkovej prehre v úvodnom zápase osemfinále Ligy majstrov v Lyone (0:1).

Finále prestížnej európskej súťaže sa 22. mája uskutoční práve na Štadióne Santiaga Bernabéua a hviezdami nabité mužstvo sa už vopred vidí v súboji o trofej. Od roku 2000 sa v Reale vystriedalo 10 trénerov, priemer je teda jeden na rok. Postupne si svoje kvality otestovali Vicente del Bosque, Carlos Queiroz, José Antonio Camacho, Mariano García Remón, Wanderley Luxemburgo, Juan Ramón López Caro, Fabio Capello, Bernd Schuster, Juande Ramos a Pellegrini.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Mourinho adeptom na krotiteľa hviezd Realu