Laky Royal pred súbojom Molocha nenávidel, v ringu ho poslal k zemi

Vladimír Bilohuščin|27. dec 2021 o 20:20

Súboj barbera a rapera sa skončil dominantným víťazstvom.

BRNO. Už tlačová konferencia predznamenala vyhrotený súboj, keď Laky Royal avizoval, že musí súpera nenávidieť, aby sa mohol do zápasu plnohodnotne vložiť. Na druhej strane Moloch Vlavo mal taktiež pár es v rukáve, keď sa pripravoval pod vedením až štyroch trénerov, medzi ktorými figuroval aj výborný postojár Igor Daniš.

Absolútna dominancia

Už pozdravenie pred zápasom ukázalo výškovú prevahu Molocha. Bol to ale Laky, ktorý začal útočiť tvrdými údermi a tlačil súpera. Moloch sa zdal trocha ťažší na nohách a Laky vyzeral aj napriek zavalitejšej postave svižnejšie.

Prvý knockdown večera prišiel v poslednej minúte prvého kola, keď sa Moloch ocitol na zemi po tvrdej pravej Lakyho. Prvé kolo jednoznačne zobral na svoje konto známy barber.

Druhé kolo Moloch začal útokom, ale Laky sa veľmi rýchlo vrátil do hry. Obaja bojovníci sa v prvom kole pripravili o množstvo síl, čo sa prejavilo v ďalšom priebehu, keď sme videli až priveľmi otvorených obrán a koniec kola bol už doslova o čakaní na prestávku.

Tretie kolo začal lepšie Moloch, ktorý trafil peknú prednú, ale Laky po chvíli trafil veľmi pekný spodok a súper hodnú chvíľu situáciu predýchaval. Posledná minúta a druhé počítanie Molocha, ktorý sa po údere doslova otočil chrbtom súperovi a gong možno zachránil rapera od ukončenia.

Štvrté kolo začal Laky parádnymi údermi, ktoré smrdeli ukončením. Moloch ale stále zostával v hre a sám zaútočil. Laky vyčkával na svoju príležitosť, ktorá ale až do konca zápasu neprišla a súboj tak končí na body.

Rozhodcovia iba potvrdili predpoklady a po dvoch počítaniach sa Laky Royal zaslúžene radoval z výhry 3:0 na body.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Laky Royal pred súbojom Molocha nenávidel, v ringu ho poslal k zemi