DFN 7: Prekvapenie večera je na svete. Obľúbenec Čepo podľahol Dos Santosovi

Vlasto Čepo.
Vlasto Čepo. (Zdroj: DFN)
SvetMMA|18. jún 2022 o 22:34

Dos Santos svojím výkonom umlčal hokejový štadión vo Zvolene.

ZVOLEN. Ďalšie rýchle víťazstvo to nebolo. Srbsko-slovenský zápasník Vlasto Čepo v hlavnom predzápase večera na turnaji DFN 7 prehral.

V zápase pod pravidlami MMA si obľúbenec domácich fanúšikov proti Brazílčanovi Joelovi dos Santosovi pripísal druhú profesionálnu prehru v kariére.

Pred súbojom mal dos Santos takmer trikrát viac zápasov ako Čepo, čo sa v konečnom zúčtovaní ukázalo ako jeden z rozhodujúcich faktorov.

Dos Santos stavil na absolútne taktický výkon, kde aj keď v prvom kole bol blízko ukončeniu, v nasledujúcich minútach si už duel postrážil prácou na zemi.

Priebeh zápasu

Čepo si načítava Joela dos Santosa a pomaly prednou rukou skúša vzdialenosť. Dlhý takedown Brazílčana úspešný.

Vlasto zvládol prácu pri klietke a je na nohách. Tvrdá predná Čepa. Dos Santos sa opäť pokúša o strh, v žiadnom prípade nechce bojovať v postoji.

S trochou šťastia sa to dos Santosovi podarilo, Čepo je na zemi. Slovák je po chvíli na nohách, no súper je na ňom prilepený pri pletive ako kliešť.

Len čo rozhodca odpojil bojovníkov z neaktívnej pozície sa Vlasto púšťa do zbesilej akcie, dos Santos sa pod ťarchou jeho úderov zlomil a padol na zem! Je to gong ohlasujúci koniec kola, ktorý zachránil teraz dos Santosa.

Druhé kolo a pomalý úvod zo strany oboch bojovníkov. Čepo si nachystáva situáciu na použitie tvrdého priameho úderu zo zadnej ruky, dos Santos sa pripravuje na ďalší pokus o strh.

Dos Santos a tretí doručený takedown v zápase. Jeho následná práca na zemi sa ukazuje v plnej paráde, Čepovi sa dostáva do bočnej (side) pozície a pridáva krátke lakte.

Uplynulo dvadsať sekúnd tretej päťminútovky a dos Santos sa ocitá späť na Čepovi. Do konca zápasu sa už nič podstatné neudialo a my sa tak dočkáme bodového verdiktu rozhodcov.

V hlavnom predzápase večera na galavečeri DFN 7 víťazí Joel "El Tigre" dos Santos!

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»DFN 7: Prekvapenie večera je na svete. Obľúbenec Čepo podľahol Dos Santosovi