Jednotka UFC sa pýta Machačeva na dohodu, ten reaguje a pridáva posmešnú poznámku

Islam Machačev.
Islam Machačev. (Zdroj: MMAJunkie.)
SvetMMA|6. nov 2022 o 03:53

Stretnú sa v klietke UFC šampióni dvoch divízií?

LAS VEGAS. Od jedného z najlepších turnajov roka v americkej organizácii UFC uplynuli už dva týždne. Dagestánec Islam Machačev napodobnil kroky svojho priateľa Chabiba Nurmagomedova a dosiahol na trón ľahkej váhy.

Potom, ako Machačev porazil Brazílčana Charlesa Oliveiru sa v klietke objavil prvý vyzývateľ nového kráľa.

Alexander Volkanovski sa ako šampión nižšej perovej váhy rozhodol zmerať si sily s Machačevom.

Novozélanďan by sa v prípade výhry stal jedným z mála bojovníkov, ktorý kedy v UFC držali dva opasky v dvoch rozličných divíziach.

Zaradí sa po boku velikánov športu

Volkanovski by rád nasledoval mená ako Conor McGregor, Daniel Cormier, Henry Cejudo a Amanda Nunes.

Napriek tomu, že sa Machačev a Volkanovski v oktagone už predbežne na dueli dohodli, ako sa zdá, zmluva na vzájomný duel na aprílové podujatie UFC v Perthe ešte podpísaná nie je.

„Si chlap, ktorý drží slovo? Tak poďme do toho,“ napísal na Twitter Volkanovski, ktorý sa tak snaží, aby Machačev čím skôr spečatil duel, tentokrát aj oficiálnou cestou.

Reakcia Machačeva bola o čosi obšírnejšia, na mušku si zobral výšku svojho súpera a odkázal mu, že o odohratie duelu strach mať nemusí.

„V okamihu, keď sa mi do rúk dostane zápasová zmluva, podpíšem to, nemaj obavy. Zatiaľ si uži svoje prvé miesto naprieč všetkými váhovými kategóriami.

Hlavne nech ťa ľudia okolo teba poriadne presvedčia, že máš na to so mnou bojovať. Čo som počul, myslia si, že si príliš malý,“ vyjadril sa rodák z Machačkaly.

Tridsaťštyriročný Volkanovski do tejto chvíle v UFC nepoznal premožiteľa, s Maxom Hollowayom si dokonca poradil trikrát.

Na druhej strane Machačev má v americkej lige bilanciu dvanástich víťazstiev a jedinú porážku.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jednotka UFC sa pýta Machačeva na dohodu, ten reaguje a pridáva posmešnú poznámku