Dobré správy. Nič nie je kompletne roztrhnuté, tvrdí Pirát po zrušení zápasu

Samuel "Pirát" Krištofič.
Samuel "Pirát" Krištofič. (Autor: Oktagon MMA)
SvetMMA|3. okt 2024 o 19:05

Slovenský bojovník sa vyjadril k svojmu zraneniu.

BRATISLAVA. Mohol pauzovať aj rok, no nakoniec ho doktor potešil. Samuel "Pirát" Krištofič ozrejmil, kvôli čomu bol nútený odstúpiť z odvetného duelu s Karlosom Vémolom.

Slovenský bojovník nahral video priamo z nemocnice, kde potvrdil, že si počas tréningu zranil koleno.

„Som síce na tomto mieste, ale aj tak je toto ráno potešujúce, pretože prognózy boli také, že budem musieť ísť na operáciu, na plastiku kolena a stopka od tréningu by mohla byť až na 12 mesiacov,“ prezradil.

Našťastie však vyšetrenia ukázali, že Krištofič nebude musieť ísť pod skalpel.

„Nakoniec mi pán primár akurát povedal, že je tam natrhnutý krížny predný väz, je tam natrhnutý laterálny väz, je tam poškodený meniskus. Ale nič nie je kompletne roztrhnuté a všetko sa podľa neho bude dať liečiť konzervatívnou liečbou.

Podľa neho, za tri mesiace by som mohol byť v plnom tréningovom zaťažení, čo by bolo fantastické. A toto mi urobilo veľkú radosť.

Takže mrzí ma, že zápas som musel zrušiť a nemôžem teraz makať, ale teší ma, že to nie je až taká dlhá stopka, ako mohla byť,“ uviedol.

Turnaj Oktagon 63, na ktorom mal Pirát bojovať o titul s Vémolom, je zatiaľ bez hlavného zápasu. Ani český bojovník v stredu nevedel, aká ho čaká budúcnosť a či sa v Bratislave vôbec ukáže.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dobré správy. Nič nie je kompletne roztrhnuté, tvrdí Pirát po zrušení zápasu