Po vážení horúčky a bolesť obličiek. Kotalík sa ospravedlnil za fiasko s váhou

Michal Kotalík.
Michal Kotalík. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|8. máj 2023 o 13:10

"Veľmi ma celá situácia mrzí a hanbím sa za ňu," uviedol Kotalík.

BRATISLAVA. Český bojovník Michal Kotalík sa s odstupom času vyjadril k nesplnenej váhe na turnaji Oktagon 42.

Jeho duel s Nórom Olem Magnorom v strednej váhe bol po veľkom prevážení a následnom ďalšom nesplnení limitu (93 kg) hodinu pred turnajom zrušený.

"Chcem sa všetkým ospravedlniť. Všetkým fanúšikom MMA za hanbu, ktorú som spôsobil a to nielen sebe. Veľmi ma celá situácia mrzí a hanbím sa za ňu.

Chcem sa ospravedlniť vedeniu OKTAGONu a najmä Palovi Nerudovi a Ondřejovi Novotnému. K Ondrovi ešte chcem povedať, aby sa nehneval a nevykladal si zle moju nekomunikáciu, o ktorej hovoril.

Išlo o to, že som najskôr dva dni ležal v horúčkach a bojoval s bodavými bolesťami obličiek, ktoré dostali opäť zabrať.

A neskôr som si musel sám niektoré veci vysporiadať aj u iných, aby si to samo sadlo a ja som sa tak predčasne nevyjadroval k niečomu, o čom som si nebol úplne istý," napísal Kotalík na sociálne siete.

SMS s ospravedlnením už bola pripravená, ale...

Vo vyjadrení si ďalej český bojovník sype popol na hlavu, že sa mal ospravedlniť skôr.

"Každopádne, ospravedlniť som sa určite mohol a mal som niekoľkokrát napísanú SMS, ale nakoniec som zvolil ospravedlnenie prostredníctvom videa, ktoré sa bohužiaľ nepodarilo postnúť.

Ono, čo by v tej SMS nakoniec malo stáť? To, že je mi hrozne a že ma to mrzí, Ondra aj Palo určite vedia. Poznáme sa niekoľko rokov a verím, že to celé pochopia. Preto všetkých prosím, aby ste sa na mňa nehnevali, že som si dal na čas.

Ospravedlňujem sa celému svojmu tímu. Je veľmi ťažké prísť do najlepšieho gymu na našej scéne a pozerať sa po takom fiasku do očí českej elite, ako je Martínek, Karlos, Peňáz, Škvor a ďalší naši bojovníci. Ospravedlňujem sa tým aj Reinders MMA za zlú reprezentáciu a hanbu, ktorú som spôsobil, mrzí ma to," uviedol Kotalík.

Nezabudol spomenúť ani trénera Andrého Reindersa, ktorý so svojimi zverencami všetko prežíva a adresoval mu ospravedlnenie za svoje zlyhanie.

"Ospravedlňujem sa tiež sponzorom a kamarátom, čo ma na tejto ceste podporili a ja som ich defakto podrazil. K týmto ľuďom sa ešte vrátim,“ uzavrel Kotalík svoje vyjadrenie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po vážení horúčky a bolesť obličiek. Kotalík sa ospravedlnil za fiasko s váhou