Videl som to inak, hovorí sklamaný Martínek o tesnej prehre v KSW

Martínek a Omielanczuk po zápase.
Martínek a Omielanczuk po zápase. (Zdroj: Michal Martínek)
SvetMMA|15. okt 2022 o 12:15

Len jeden z troch bodových rozhodcov sa priklonil na jeho stranu.

NOWY SACZ. Bývalý šampión Oktagonu Michal Martínek sa v piatok predstavil na turnaji KSW 75. Vo veľmi tesnom dueli podľahol na body poľskému veteránovi Danielovi Omielanczukovi.

Po zápase neskrýval sklamanie, no napriek tomu vzdal svojmu súperovi hold.

"Tohto chlapa mám rád a rešpektujem ho tak, ako najviac viem a ďakujem mu za zápas, pretože sme sa za 15 minút spoznali, čo sme zač.

Takže "no hate" smerom k Danielovi, je to veľká legenda poľského MMA a obrovský tvrdý chlap," uviedol Martínek na sociálnych sieťach.

S bodovými rozhodcami sa však už český bojovník nezhodol. "Čo sa týka verdiktu rozhodcov, tak som to videl s tímom inak. Na tento zápas som trénoval najviac v mojom živote a priebeh zápasu prebiehal podľa predstáv.

Nič viac k tomu nemám čo povedať a tí rozhodcovia by si občas mali dať nejaký zápas a pripravovať sa 5 hodín denne, 6 dní v týždni, 3 mesiace a možno by potom videli veci trošku inak a objektívnejšie," zamyslel sa Martínek.

Aj napriek sklamaniu nezabudol vyjadriť slová vďaky fanúšikom i ľudom, ktorí mu v príprave pomáhali.

"Zdravím a ďakujem všetkým fanúšikom z Česka, Slovenska a Poľska za tú veľkú podporu.

Ďakujem trénerom a mojím gymom a všetkým sparingom a partnerom. Všetko prebehlo podľa plánu a taktiky," zakončil bývalý šampión Oktagonu svoje vyjadrenie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Videl som to inak, hovorí sklamaný Martínek o tesnej prehre v KSW