Už o pár dní na turnaji KSW? Alexander Cverna prezradil bližšie detaily

Alexander Cverna.
Alexander Cverna. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|3. nov 2022 o 22:55

Dostal ponuku na zápas.

PRAHA. Uvidíme ho na turnaji v Poľsku? Hoci známy český bojovník Alexander Cverna zažíval v poslednom období v rámci súbojov MMA kus smoly, zdá sa, že profesionálnu kariéru ukončiť nehodlá.

Štyridsaťsedemročný zápasník najnovšie prezradil, že by ho sa fanúšikovia mohli dočkať v prestížnej európskej organizácii.

Reč je o novembrovom turnaji poľskej KSW 76. Cverna poznamenal, že v súčasnej situácii prebiehajú rokovanie o súboji na "short notice", teda dueli, ktorý sa zorganizuje na poslednú chvíľu.

Mal som nejakú ponuku z KSW, má to byť dvanásteho, tak uvidíme. Poslal som im svoj sherdog, tak uvidíme či to dopadne,“ vyjadril sa vo vysielaní kanálu MMA bez masky dvojnásobný český šampión v K1.

Cvernu mimo iného čaká čoskoro súboj v boxe. Na turnaji Fight Night Challenge sa 27. decembra stretne s viacnásobným slovenským šampiónom Michalom Zátorským.

Skúsený veterán sa na Fight Night Challenge predstavil i v minulosti, kde najprv remizoval so Slovákom Samuelom Krištofičom a potom si pripísal výhru nad Čechom Petrom Karešom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Už o pár dní na turnaji KSW? Alexander Cverna prezradil bližšie detaily