Okomentoval výroky Adesanyu. Pereira: Prestaň sa sťažovať, rozhodca ťa zachránil

Alex Pereira.
Alex Pereira. (Zdroj: twitter.com/MMAFighting)
SvetMMA|18. nov 2022 o 22:19

Nový šampión okomentoval vyjadrenia hviezdy UFC.

LAS VEGAS. Ich vzájomný zápas v MMA bol bezpochyby jedným z najočakávanejších duelov roka.

Brazílčan Alex Pereira dokázal v hlavnom zápase UFC 281 zdolať dlhoročného kráľa strednej váhy Israel Adesanya.

Hoci pred posledným kolom na bodových lístkoch strácal, Pereira dokázal odvrátiť prehru knokautom Israela Adesanyu v hodine dvanástej.

Mal iný plán

Emócie sprevádzali súboj aj pár dní po jeho skončení. Adesanya sa totiž vyjadril, že kvôli skorému ukončeniu prišiel o šancu doviesť duel do víťazného konca.

„Neviním za to rozhodcu, Marc urobil dobrú prácu, ale keď som sa postavil, ale bol som v poriadku. Bol som pri plnom vedomí, necítil som sa v ohrození. Marc je dobrý rozhodca, ale keď si viedol môj zápas s (Kevinom) Gastelumom a vieš, koľko toho znesiem, tak si mi mohol viac veriť.

Vlastne som čakal na to, kedy (Pereira) kondične odíde, z úderov sa unaví a potom ho dostanem na zem alebo si s ním poradím na pletive,“ povedal.

Víťazstvo Pereiru bolo na turnaji UFC o to neuveriteľnejšie, že nad Adesanyom zvíťazil po tretíkrát v kariére.

V minulosti sa to tridsaťpäťročnému zápasníkovi podarilo pod pravidlami kickboxu.

Čo sa však týka Adesanyu, ten s Pereirom podľa vlastných slov ešte spor neukončil. Rád by sa s ním v oktagone stretol raz alebo dvakrát, a to bez ohľadu na to, či bude v hre opasok strednej divízie.

„Budem s ním bojovať. Ak pôjde proti niekomu inému a prehrá, stále proti nemu nastúpim. Verím, že dovtedy ostane šampiónom, ale ak náhodou nie, dostanem ho,“ nechal sa počuť v relácii amerického reportéra Ariela Helwaniho hviezdny Novozélanďan.

Prestaň sa sťažovať, dostaneš ešte šancu

Odpoveď Pereiru na možné kontroverzné ukončenie prišla v piatok prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

pasník s prezývkou Po Atan sa domnieva, že by mal Adesanya ďakovať Marcovi Goddarovi za to, že ho uchránil pred ďalšími zbytočnými údermi.

Rodák zo São Bernardo do Campo uznáva kvality svojho súpera a dokonca navrhol aj ich v poradí štvrtý vzájomný zápas.

„Prestaň sa sťažovať Adesanya, že rozhodca súboj ukončil predčasne. Mal by si mu byť vďačný, že ti zachránil život. Keď si sa pozeral už do zeme, potreboval som iba zasiahnuť jeden alebo dva dobré údery do tvojej tváre.

Ako som už vravel, si skvelý súper a mám voči tebe rešpekt. Vezmi zodpovednosť za svoje chyby bez toho, aby si sa vyhováral. Dostaneš ešte jednu šancu, si ďalší na rade,“ odkázal.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Okomentoval výroky Adesanyu. Pereira: Prestaň sa sťažovať, rozhodca ťa zachránil