Miloš Lačný podpísal na tri roky so Spartou Praha -

SITA|6. jan 2010 o 13:25

Slovenský futbalový útočník Miloš Lačný prestupuje do českého klubu Sparta Praha. Reprezentant SR do 21 rokov, ktorý doteraz pôsobil v MFK Ružomberok, podpíše na Letnej trojročný kontrakt s platnosťou do konca roku 2012.

PRAHA/RUŽOMBEROK. "Na všetkom sme už dohodnutí, prakticky chýba už len Milošov podpis pod trojročnú zmluvu. Do konca týždňa by sa malo všetko administratívne doriešiť, už teraz však môžem potvrdiť, že na 99 percent je Miloš Lačný hráčom Sparty Praha," povedal v stredu krátko po poludní pre agentúru SITA hovorca úradujúceho českého vicemajstra Ondřej Kasík.

Dvadsaťjedenročný rýchlonohý útočník sa už na pôsobenie v Sparte veľmi teší. "Je to samozrejme vyšší level ako Ružomberok, o tom netreba polemizovať. Musím však povedať, že ešte nie je nič definitívne, aj keď už chýba len môj podpis. So Spartou som sa dohodol na tom, že najneskôr do soboty prídem do Prahy. Predsa len, ešte si tu v Ružomberku musím vybaviť niekoľko formalít a rodinných záležitostí. No a do soboty sa teoreticky ešte môže niečo zmeniť, keďže záujem o mňa má stále aj Celtic Glasgow. Ak napokon skončím v Sparte, verím, že sa tam dokážem presadiť, budem hrávať a strieľať góly. Som veľmi rád, že si ma vybral taký veľkoklub, akým Sparta Praha nepochybne je," povedal pre SITA Miloš Lačný.

Na Letnej sa Lačný stretne až s trojicou svojich krajanov - Jurajom Kuckom, Igorom Žofčákom a Matúšom Kozáčikom. Práve Kucka pritom odišiel do Sparty presne pred rokom rovnako z MFK Ružomberok. "Sme veľmi radi, že budeme môcť Miloša privítať v našom tíme. Je to hráč, ktorého sme sledovali už dlhšiu dobu, osobne sa bol na neho pozrieť aj tréner Jozef Chovanec. Veríme, že do mužstva zapadne rovnako ako Kucka, ktorého sme tiež získali z Ružomberka," dodal Ondřej Kasík.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Miloš Lačný podpísal na tri roky so Spartou Praha -