Veľkokluby naňho môžu zatiaľ zabudnúť. Škriniar je nepredajným hráčom

Milan Škriniar.
Milan Škriniar. (Autor: SITA)
SITA|11. jún 2020 o 14:38

Inter si ho chce udržať až do konca zmluvy.

BRATISLAVA. Milan Škriniar je momentálne nepredajný, aspoň podľa piatkového vydania denníka Gazzetta dello Sport.

Podľa trénera Interu Miláno Antonia Conteho je slovenský obranca jedným z najdôležitejších hráčov v jeho tíme, v ktorom preferuje systém 3-5-2 a Škriniar nastupuje na pravej strane trojčlennej defenzívy.

V súvislosti s blížiacim sa letným prestupovým termínom sa meno 25-ročného rodáka zo Žiaru nad Hronom spomínalo s viacerými európskymi veľkoklubmi. V hre mali byť dokonca ťažké kalibre z Anglicka ako Manchester United, FC Liverpool či Manchester City či španielski velikáni Real Madrid a FC Barcelona.

Lenže v Miláne údajne rátajú s tým, že si aktuálne najlepšieho slovenského futbalistu udržia až do konca jeho súčasného kontraktu, teda zavŕšenia sezóny 2022/2023.

"Škriniar nemá v zmluve klauzulu o predčasnom uvoľnení už toto leto. A Inter ho nechce predať ani v ďalších dvoch prestupových termínoch. Všeobecne sa očakáva, že kvalita na trhu s prestupmi sa zníži," tvrdí taliansky portál sempreinter.com.

Inter Miláno je pred reštartom talianskej Serie A na treťom mieste tabuľky s odstupom 9 bodov, ale zápasom k dobru proti lídrovi Juventusu Turín.

Na druhé Lazio Rím Inter stráca 8 bodov. Interisti začnú sezónu dohrávať v nedeľu 21. júna domácim súbojom so Sampdoriou Janov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»Veľkokluby naňho môžu zatiaľ zabudnúť. Škriniar je nepredajným hráčom