Michael Bisping a Chris Weidman sa zhodli, viac dnes veria Thompsonovi

Adrián Mečiar|27. máj 2018 o 02:00

Bisping a Weidman sa zhodli vo favoritovi dnešného súboja.

Michael Bisping a Chris Weidman si v minulosti vymenili viacero štipľavých odkazov, no počas tohto týždňa konečne zakopali vojnovú sekeru.

Obaja sa nachádzajú v inom štádiu kariéry. Zatiaľ čo Weidman stále pomýšľa na opätovný zisk titulu, Bisping tvrdí, že už sa pravdepodobne nikdy neobjaví v oktagone.

EA Sports ich tento týžden obsadila do Gameplayu novej hry UFC 3. Počas hrania sa reportérka Megan Olivi oboch spýtala aj na dnešný očakávaný zápas medzi Darrenom Tillom Stephenom Thompsonom.

Ako prvý svoj názor ponúkol Tillov krajan.

„Myslím, že to bude zápas medzi americkým kickboxom a britským muay thai, ktoré sa odlišuje od toho klasického. ´Wonderboy´ je veľmi dobrý v boji na dlhšiu vzdialenosť, má perfektný prehľad, vynikajúce a hlavne presné kopy. Pre Darrena je to podľa mňa príliš skoro, príliš veľké sústo. Darren v poslednom súboji prešiel cez Cerroneho, no predtým dvakrát potreboval celých 15 minút proti pomerne neznámym bojovníkom. A ešte dávnejšie remízoval s Dalbym. Naozaj mu držím palce, no podľa toho, čo som od neho doteraz videl, zatiaľ nemá na špičku divízie.“

V podobnom duchu sa vyjadril aj ďalší bývalý šampión strednej váhy Chris Weidman. Ten už so Stephenom Thompsonom absolvoval viacero kempov a vie o ňom viac než väčšina ľudí.

„Darren Till je výborný zápasník, no myslím, že ešte nie je na ´Wonderboya´ pripravený. V postoji naňho mať nebude a na zem ho nedostane, takže podľa mňa Stephen vyhrá.“

„Som fanúšikom Darrena Tilla, je to veľký talent. No ´Wonderboy´ preňho teraz predstavuje príliš veľké sústo.“

Duel medzi Darrenom Tillom Stephenom Thompsonom by sme mali vidieť už dnes večer. Till však po včerajšom váhovom fiasku dnes o 14:00 SEČ nesmie navážiť viac ako 188 libier.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Michael Bisping a Chris Weidman sa zhodli, viac dnes veria Thompsonovi