Lobotka je absolútna špička, tvrdí poľský obranca

Na snímke vľavo Martin Valjent (Slovensko) strieľa vyrovnávajúci gól na 1:1, uprostred Bartosz Kapustka a vpravo brankár Jakub Wrabel (obaja Poľsko) počas zápasu na ME futbalistov do 21 rokov.
Na snímke vľavo Martin Valjent (Slovensko) strieľa vyrovnávajúci gól na 1:1, uprostred Bartosz Kapustka a vpravo brankár Jakub Wrabel (obaja Poľsko) počas zápasu na ME futbalistov do 21 rokov. (Autor: TASR)
SITA|17. jún 2017 o 11:15

Bol to zápas na remízu, ale bohužiaľ, prehrali sme, doplnil Pawel Jaroszyňski.

LUBLIN. Obranca poľskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Pawel Jaroszyňski po piatkovom neúspechu v súboji s rovesníkmi so Slovenska (1:2) na ME tejto vekovej kategórie vyhlásil, že mužstvo protivníka bolo herne lepšie a duelu by podľa jeho názoru viac svedčala remíza.

Čo sa týka hráča s číslom šesť v slovenskom tíme, to bola absolútna špička. Právom sa stal mužom stretnutia. Hral neskutočne.


Pawel Jaroszyňski, reprezentant Poľska

"Všetky herné schémy Slovákov boli prepracované tak, že nás z toho až boleli oči. Prinútili nás väčšiu časť zápasu naháňať loptu. Skúšali sme neutralizovať ich silné stránky a myslím si, že sa nám to aj celkom slušne darilo, veď okrem dvoch gólových situácií už nemali iné šance na skórovanie."

"Bol to zápas na remízu, ale bohužiaľ, prehrali sme," povedal hráč Cracovie Krakov pre Kurier Lubelski.

Jaroszyňski pochválil výkon slovenského defenzívneho záložníka Stanislava Lobotku, ktorého vyhlásili za najlepšieho hráča zápasu.

"Čo sa týka hráča s číslom šesť v slovenskom tíme, to bola absolútna špička. Právom sa stal mužom stretnutia. Hral neskutočne. Keď získal loptu pred svojou šestnástkou, dokázal ju vyviezť až k tej našej. Samozrejme, niečo také sme nemali dovoliť, ale stalo sa," doplnil ľavý poľský obranca.

"Potrebujeme zabodovať. Máme ešte dva zápasy so Švédskom a Anglickom, v ktorých musíme vyhrať a získať šesť bodov, aby sme mohli pomýšľať na postup zo skupiny," skonštatoval Pawel Jaroszyňski.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Lobotka je absolútna špička, tvrdí poľský obranca