McGregor posiela odkaz Khabibovmu otcovi: „Trasúci sa zbabelec."

Adrián Mečiar|25. aug 2018 o 02:00

UFC 229 sa blíži a Conor McGregor tak začína rozbiehať svoje psychologické hry.

UFC 229 sa blíži a Conor McGregor tak začína rozbiehať svoje psychologické hry, ktorými by rád vykoľajil svojho rivala Khabiba Nurmagomedova.

McGregor si na Instagrame vzal na mušku Khabibovho otca Abdulmanapa, ktorého označil za trasúceho sa zbabelca, rovnako ako Khabiba.

„Abdulmanap Nurmagomedov, vidím ťa, ako sa schovávaš za ten falošný rešpekt. Presne ako tvoje prostredné dieťa. Trasúci sa zbabelec.“

Jednalo sa zrejme o odpoveď na nedávne vyjadrenia Abdulmanapa Nurmagomedova, ktorý povedal, že wrestling jeho syna bude pre McGregora príliš veľkým sústom.

McGregor a Khabib by sa na začiatku septembra po prvý raz od oznámenia zápasu mali stretnúť tvárou v tvár. V stredu bolo v relácii UFC Tonight oznámené, že v úvode budúceho mesiaca nás čaká akcia, na ktorej uvidíme oboch aktérov hlavného zápasu UFC 229. Zatiaľ nie je jasné, či pôjde o klasickú tlačovú konferenciu, alebo UFC vymyslí niečo iné.

Táto akcia by sa mala konať v dejisku zápasu, teda v Las Vegas, kam by sa už čoskoro spolu s tímom mal presunúť aj McGregor, ktorý tam plánuje stráviť záverečnú časť svojej prípravy na duel o titul ľahkej váhy.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»McGregor posiela odkaz Khabibovmu otcovi: „Trasúci sa zbabelec."