McGregor odpovedá na Khabibove posmešky

Daniel Stankovič|24. jan 2021 o 01:00

Bývalý šampión pérovej a ľahkej váhy sa vyjadril ku komentáru Khabiba Nurmagomedova na jeho adresu.

Krátko po víťazstve Dustina Poiriera, sa súčasný kráľ ľahkej váhy, Khabib Nurmagomedov, vyjadril k Írskemu bojovníkovi na sociálnych sieťach. Ten zakrátko na tlačovej konferencii, reagoval na slová svojho dlhoročného rivala.

Prvá prehra v kariére na ukončenie technickým knockoutom. Mal to byť veľký návrat do kolotoča UFC, "dokonalý obraz" zo strany McGregora. Nestalo sa tak. V odvete, pred ktorou si obaja bojovníci, Dustin ako aj Conor, okúsili trpkosť porážky so šampiónom divízie, Poirier ukázal, že mu v ďalšom súboji nikto nemôže uprieť šancu zabojovať o titul ľahkej váhy.

Na počudovanie niektorých fanúšikov, rovnako ako s "Cowboyom", sme videli medzi oboma zápasníkmi veľa rešpektu a vzájomnej úcty. 32-ročný bojovník z Dublinu nechal bokom svoju "trashtalkovú" minulosť a išiel príkladom. Či už pred duelom, alebo po ňom. 

Na prehru svojho rivala stihol na sociálnej sieti Twitter stihol reagovať neporazený kráľ ľahkej váhy Khabib Nurmagomedov. „Presne toto sa stane, ak zmeníš svoj tím, vynecháš sparringy s bojovníkmi, ktorí ťa dostali na vrchol a trénuješ s malými deťmi, úplne odrhnutý od reality,“ napísal Rus, ktorý reagoval na fakt, že pred Conor pred duelom nemal prípravu klasicky vo svojom domovskom klube "Straight Blast Gym", ale v Portugalsku, kde si doniesol členov tímu a sparing partnerov. 

Hneď na tlačovej konferencii na otázku novinára McGregor pohotovo zareagoval. "Moj tím tam bol od prvého dňa. Nezmenil som nič. Je to tak, ako to je. Ukazuje iba svoj charakter. Čo chce vlastne urobiť? Chce sa vrátiť späť, či nie? Ak chce mať tieto hlúpe komentáre, nech len príde a môžeme si to dať znovu. Som tu. Toto sú slová bojovníka," reagoval na posmešky Conor.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»McGregor odpovedá na Khabibove posmešky