Bol oňho veľký záujem. Valjent ostane u talianskeho druholigistu

Martin Valjent (vľavo) strieľa gól do siete Poľska.
Martin Valjent (vľavo) strieľa gól do siete Poľska. (Autor: TASR/AP)
SITA|11. júl 2017 o 11:17

Slovenský mladík sa predstavil aj na ME hráčov do 21 rokov, kde strelil jeden gól.

TERNI. Taliansky futbalový klub Ternana Calcio nemá v úmysle predať slovenského obrancu Martina Valjenta. Informoval o tom prostredníctvom vyhlásenia na svojej oficiálnej stránke.

Pre nás aj našich fanúšikov je to hráč, na ktorom stojí Ternana.


Časť zo stanoviska klubu Ternana Calcio

"Zo stretnutia majiteľa klubu Stefana Bandecchiho s prezidentom Stefanom Ranuccim vyplynulo, že Martin Valjent zostane hráčom Ternany," uvádza sa v stanovisku účastníka druhej najvyššej talianskej súťaže Serie B.

"Napriek mnohým zaujímavým ponukám z Talianska aj zo zahraničia sme sa v klube rozhodli, že sa nebudeme zbavovať tohto mladého talentovaného hráča," poznamenalo vedenie klubu.

"Sú to už štyri roky, čo žije v Terni a nosí náš červeno-zelený dres. Medzičasom si vybudoval silné puto k tímu, fanúšikom aj mestu. V mužstve začne svoju piatu sezónu. Pre nás aj našich fanúšikov je to hráč, na ktorom stojí Ternana," dodáva sa v stanovisku.

Dvadsaťjedenročný rodák z Dubnice nad Váhom sa zúčastnil na nedávnych ME hráčov do 21 rokov v Poľsku. V súboji skupinovej fázy proti tímu usporiadateľskej krajiny dokonca skóroval.

V nedávnom období sa v súvislosti s jeho menom skloňovali viacerí záujemcovia - talianske tímy Chievo Verona, Atalanta Bergamo, FC Parma a chorvátsky klub HNK Rijeka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Bol oňho veľký záujem. Valjent ostane u talianskeho druholigistu