Mario Gómez vraj nie je na predaj

SITA|20. jún 2008 o 20:28

STUTTGART 20. júna (SITA, AP) - Nemecký futbalový klub VfB Stuttgart odkázal úradujúcemu majstrovi Bayernu Mníchov, že jeho hviezdny útočník Mario Gómez nie je na predaj. "Medzi nami a Bayernom boli rozhovory ...

STUTTGART 20. júna (SITA, AP) - Nemecký futbalový klub VfB Stuttgart odkázal úradujúcemu majstrovi Bayernu Mníchov, že jeho hviezdny útočník Mario Gómez nie je na predaj. "Medzi nami a Bayernom boli rozhovory a diskusie. Jednoznačne sme však funkcionárom bavorského klubu dali najavo, že Gómeza neuvoľníme a nepredáme," nechal sa počuť hovorca stutgartského tímu Oliver Schraft. V ostatnej sezóne 2007/2008 strelil dvadsaťdvaročný zakončovateľ "Švábov" napriek viacerým zdravotným odmlkám v I. bundeslige 19 gólov.

Bayern sa však už údajne dohodol so samotným Gómezom, ktorý vlani v júli podpísal predĺženie platnosti kontraktu až do roku 2012. Stuttgart si cení klenot svojej ofenzívy na 25 miliónov eur, mníchovský veľkoklub by vraj mal vyrukovať s eventualitou výmeny za Lukasa Podolského.

Na majstrovstvách Európy v Rakúsku a Švajčiarsku sa však Mario Gómez zatiaľ strelecky trápi. Vo štvrtkovom štvrťfinálovom stretnutí proti Portugalsku (Nemci zvíťazili 3:2, pozn.) nenastúpil, v predchádzajúcich troch stretnutiach "Nationalelf" v základnej B-skupine kontinentálneho šampionátu pod Alpami sa mu nepodarilo skórovať.


Nachádzate sa tu:
Domov