Mariána Kelemena chce poľský Slask Vroclav

SITA|22. máj 2009 o 14:54

Slovenský futbalový brankár Marián Kelemen, ktorý si momentálne oblieka dres španielskeho prvoligového klubu z Numancie, možno v lete zmení pôsobisko.

NUMANCIA. Ako informoval portál www.profutbal.sk, o jeho služby sa v súčasnosti zaujíma poľský tím Slask Vroclav.

"Je to tak, majú o mňa záujem. Ťažko však povedať, ako to napokon dopadne. To ukážu až najbližšie dni. Rysuje sa aj iná možnosť, no o nej by som ešte nechcel hovoriť nič konkrétne," povedal pre agentúru SITA 29-ročný michalovský rodák, ktorý má v súčasnosti od spokojnosti ďaleko: "Zatiaľ vysedávam na lavičke, ťažko by som mohol povedať, že ma to teší. Samozrejme, že by som chcel chytať."

Slask Vroclav sa aktuálne po 28 kolách nachádza na šiestej priečke poľskej najvyššej súťaže Ekstraklasy so štrnásťbodovým odstupom za vedúcim tímom Wisla Krakov.

Marián Kelemen si počas svojej kariéry obliekal už dresy mnohých klubov. Ešte v mládežníckom veku nastupoval za holandský tím NAC Breda, medzi seniormi hrával v tureckom Bursaspore, lotyšskom FK Ventspils, španielskych tímoch Tenerife, Vecindario či v gréckom Arise Solún, kde pôsobil do posledného zimného prestupového termínu. Následne zamieril práve do Numancie, kde však nedostáva takmer žiadne príležitosti.

Nachádzate sa tu:
Domov