Marek Čech sa podieľal na víťazstve WBA nad NK Nafta

SITA|16. júl 2009 o 19:04

Slovenský futbalový reprezentant Marek Čech nastúpil v stredajšom prípravnom stretnutí proti slovinskému tímu NK Nafta Lendava v základnej zostave anglického druholigového klubu.

LENDAVA. Slovenský futbalový reprezentant Marek Čech nastúpil v stredajšom prípravnom stretnutí proti slovinskému tímu NK Nafta Lendava v základnej zostave anglického druholigového klubu West Bromwich Albion.

Dvadsaťšesťročný rodák z Trebišova absolvoval víťaznú premiéru talianskeho trénera Roberta Di Mattea na lavičke "The Baggies" na ľavej strane stredovej formácie. Na trávniku pobudol bývalý hráč Interu Bratislava, Sparty Praha či FC Porto do 64. min, keď ho vystriedal Filipe Teixeira. Zástupca z Britských ostrovov napokon slovinského prvoligistu v úmornej horúčave zdolal 3:0, po stretnutí vyslovil veľkú spokojnosť s výkonom svojich zverencov aj nový kouč WBA, ktorý v lete nahradil na lavičke Tonyho Mowbraya.

"Hralo sa mi celkom dobre, problémom bolo akurát veľké teplo. Ťažko povedať po prvom stretnutí, ako to bude vyzerať so zostavou počas sezóny, zatiaľ sa mi však zdá, že kouč je so mnou v príprave spokojný," povedal pre agentúru SITA stabilný člen slovenského národného výberu Marek Čech. Ten sa netají tým, že by si počas letného prestupového obdobia chcel nájsť nové pôsobisko. "Momentálne však nemám pre seba žiadny klub. Problémom nie sú len financie, ale aj to, že som v minulej sezóne v klube prakticky nehrával. Bol som blízko k prestupu do Wolfsburgu, napokon to však stroskotalo. Uvidíme, čo prinesú ďalšie dni," dodal Marek Čech.

Nachádzate sa tu:
Domov