Marcel Hossa troma bodmi pomohol k triumfu Rigy

TASR|19. nov 2009 o 21:14

Slovenský hokejista Marcel Hossa s troma bodmi za dva góly a jednu asistenciou mal vo štvrtok najväčší podiel na víťazstve.

MOSKVA. Slovenský hokejista Marcel Hossa s troma bodmi za dva góly a jednu asistenciou mal vo štvrtok najväčší podiel na víťazstve Dinama Riga v zápase Kontinentálnej hokejovej ligy nad Spartakom Moskva 5:4. Len v tomto dueli pritom Slováci nazbierali dovedna jedenásť bodov za štyri góly a sedem asistencií - okrem Hossu sa v tíme trénera Júliusa Šuplera presadil gólom a asistenciou Róbert Petrovický, v dresoch hostí trikrát asistoval Jaroslav Obšut, gól a asisenciu si pripísal Branko Radivojevič a jednu asistenciu Martin Cibák.

Gólom a asistenciou dopomohol Martin Štrbák k víťazstvu ChK MVD Moskovská oblasť na ľade Dinama Minsk 5:1. Slovenský obranca si pripísal piaty gól a 14. asistenciu v sezóne, no mal prsty aj v jedinom góle domácich, ktorý v poslednej minúte zápasu strelil Anderson práve počas Štrbákovho vylúčenia.

Výsledky: SKA Petrohrad - Severstaľ Čerepovec 3:0 (za hostí odchytal celý zápas Staňa, 3 inkasované góly), Dinamo Moskva - Lokomotiv Jaroslavľ 4:2, Dinamo Minsk - ChK MVD Moskovská oblasť 1:5 (za hostí Štrbák 1+1), Dinamo Riga - Spartak Moskva 5:4 (Marcel Hossa 2+1, Róbert Petrovický 1+1 - Obšut 0+3, Radivojevič 1+1, Cibák 0+1)

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Marcel Hossa troma bodmi pomohol k triumfu Rigy