Maradona predpovedá Mourinhovi titul Realu v Lige majstrov

TASR|20. nov 2010 o 14:27

Aj Diego Maradona sa pridal medzi obdivovateľov trénera Realu Madrid Josého Mourinha a po stretnutí s ním vyjadril presvedčenie, že futbalisti slávneho španielskeho klubu vyhrajú Ligu majstrov.

MADRID. Legenda argentínskeho futbalu Diego Maradona predpokladá, že portugalský tréner Realu Madrid Jose Mourinho ukončí "suchoty" španielskeho klubu v Lige majstrov.

Maradona sprevádzal Mourinha počas piatkového tréningu "bieleho baletu" a vyjadril presvedčenie, že kontroverzný Portugalčan ukončí šnúru nepriaznivých výsledkov v najprestížnejšej európskej klubovej súťaži. Real naposledy triumfoval v Lige majstrov v roku 2002.

"Mourinhove metódy sú senzačné," vyhlásil bývalý tréner argentínskej reprezentácie, ktorý viedol mužstvo aj na MS 2010 v JAR. "Medzi hráčmi vytvoril úžasné kamarátstva," dodal.

Portugalčan by sa po triumfoch s FC Porto a Interom Miláno mohol stať prvým kormidelníkom, ktorý by triumfoval v Lige majstrov s troma rôznymi klubmi.

Maradona taktiež ukázal tričko, na ktoré mu Mourinho napísal: "Som v rozpakoch z toho, že som podpísal tričko pre Sira Diega."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Maradona predpovedá Mourinhovi titul Realu v Lige majstrov